|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
P35-DS3/S3, problm sa zvukom
Ne mogu nikako natjerat zvučnu (na ploči) da proradi. Uredno je instaliram, no nema je ni u control panelu, a kad pokrenem npr. winamp javi no sound device. Ima ko kakvu ideju a mi skrati muke. Još jedno kratko: primjetio sam da se cooler na cpu nakrako zaustavi na 20ak sec. pa nastavi. Čitao sam da je to normalno. Proc. Q6600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Takodjer, na 690g-s2h sam imao slican problem, ali zato sto sam prvo pustio da windoze instaliraju svoj driver (moras kliknut Cancel ako detektiraju Multimedia Audio, to ti pise u README fileu od drivera), jer nakon toga realtekovi se ne mogu instalirat normalno. To sam rjesio system restoreom i ponavljanjem postupka ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned, spam, spam, spam
Datum registracije: Dec 2007
|
ovako. ja sam imao isti problem. znači sa cd-a od matične ploče snimi po redu sve ovako kako ti kažem: prvo snimi INf update utility zatim microsoft Uaa bus driver for hd zatim realtek hd audio driver restartaj komp otiđi u device manager i za sve sto ti nije instalirano, odnosno za sve sto ima upitnik na sebi pokusaj ili automatski instalirat ili sa gygabiteovog cd-a a hd audio device također u device manageru stavi da ti snimi sa cd-a od grafičke kartice (ako imaš ATi-jevu grafičku) znači sve što ti je potrbno snimaš sa ta 2 cd-a, naravno ak imaš cd od grafičke |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|