|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Novi BIOS, novi proc-problemi...
Dakle-na DFI KT 400 sam flashao zadnji BIOS i upiknuo mobilnog. Flashao, stavio proc,drivere sa sitea(4.49) I sad-na svakom množitelju, voltaži i frekvi komp se zblesira. Ne ruši se "normalno" nego se par sekundi smrzne i onda me lijepo VPU Recover sa ATI9800-ice obavjesti da će se grafa prebaciti u soft naćin prikaza i da ako hoću popraviti restartam. To se ne događa kad vrtim npr.mark nego kad dvaput kliknem na neku aplikaciju:confused: Isprobao i VIA 4.49, 4.48, orginalne stare. Izgleda da me nekaj gadno podjebava ![]() Sad sam se prebacio na stari rezervni hard sa 4.42 driverima i ostavio neke stvari u BIOSU na "safe" Imam neku novu stavku-DBI Output for AGP Trans-disabled CPU-PCI Post Write disabled CPU-AGP Post Write disabled VLink 8x disabled UDMA disabled Trenutno je memorija 2.5 SPD,proc 166x12, FW na grafi i AGP-u u BIOSU uključen. Sad me zanima kaj me od gore navedenih stvari može tako klati... Nekaj od toga ili VIA driveri, snijeg ili labudovi. Ko bog nije samo jedno nego nešto u kombinaciji sa bog-te-pita čim. Trenutno dela ok ali... Ajde malo pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
BIOS :confused: Driveri :confused: KT 400 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
da vratis stari bios?
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Vratim se doma-komp cijelo vrijeme vrtio Mark i ništa, nakom 15. minuta dvoklik na jedan program i fijuuu...ode sve u tri... Čak se gad ni ne restarta... Sad sam vratio stari BIOS pa bum vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Aj javi jel bios , jel nemrem vjerovat da je...
__________________ |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Vratio sam stari BIOS i od silnog jada usput preflashao grafu na XT(onak usput, da mi bar nekaj prođe kak treba) i za sad je ok. Meni smrdi na soft problem, samo nikak skontat kaj. Istestirat ću sve ovak. pa ghostat za svaki slučaj pa opet malo-po malo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|