Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2008., 14:41   #1
Antonic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Dobijam Error 678, zasto?

Normalno san bija spojen na net. I onda san ukopca UTP kabel u drugo racunalo, nesto radija na njemu, kad san ga vratija nazad i ponovo upalija svoj comp, LAN se uredno spojia, al kad iden na net malo konta i onda mi izbaci ovu gresku. Restarta san sve i ponovo postavija mrezu i ne radi. Nece da se spoji. A mogu normalno uc u router. Inace rijec je o modelu Kasda kojeg svi nesretnici imaju iako ja dosad nisam ima problema s njim. Sve lampice lipo rade, a do tcom korisnicke podrske ne mogu doc jer su svi zauzeti.

Zahvaljujem unaprid.
Antonic je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2008., 14:54   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Jesi provjerio svoj user/pass za spajanje na net?
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2008., 20:54   #3
Antonic
Premium
Moj komp

ma nije do toga, to je uredu. radija sam i novu konekciju i sve ok. To je greska koja kaze da remote computer ne odgovara.
Staro 15.01.2008., 23:48   #4
exstacy
Premium

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Antonic Pregled postova
Normalno san bija spojen na net. I onda san ukopca UTP kabel u drugo racunalo, nesto radija na njemu, kad san ga vratija nazad i ponovo upalija svoj comp, LAN se uredno spojia, al kad iden na net malo konta i onda mi izbaci ovu gresku. Restarta san sve i ponovo postavija mrezu i ne radi. Nece da se spoji. A mogu normalno uc u router. Inace rijec je o modelu Kasda kojeg svi nesretnici imaju iako ja dosad nisam ima problema s njim. Sve lampice lipo rade, a do tcom korisnicke podrske ne mogu doc jer su svi zauzeti.

Zahvaljujem unaprid.

Pogledaj jeli ti na "local area connection" stoji Disable..Znaci udji u my network places, klikni desnom tipkom na local area connection (od mrezne) i stavi enable!
Mislim da je to to..
exstacy je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2008., 14:11   #5
Antonic
Premium
Moj komp

nije do toga... reka san da san sve iznova napravija. Jutros kad san upalia comp sve ok. Spojia se bez problema. Mislim da je do kvalitetnog Kasda modema. Hvala na pokusajima. Ako opet zapne postat cu, dotad moze i lock.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno