|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() ola! ponovio se u gore navedenu karticu,skinio najnovije drivere sa neta i nakon njihove instalacije te umetanja kartice u raracunalo sve radi ok.Problem je u tome što kad pokrenem program iz tray ikone i u njemu pokušam odredeti mrežu na koju da se spoji on se svaki put ugasi nako 2-3 sec. pa nikako ne mogu iskonfigurirati mrežu pa isto tako ni spojiti se na net.Jeli to neki bug sa ovom karticom ili je to na svim wpn311 tako. Mogu koristiti onaj iz microsofta ali ne želim,već onaj koji dolazi sa karticom jer je puno bolji i ima više opcija,prikaz jačine signala u postotcima i sl. Uzeo sam ovu karticu jer ima atheros chipset,nekako imam filing da sam trebao uzeti za trideset kuna skuplju netgear WG3111 koja čini mi se isto ima atheros chipset i da bih možda prošao bolje.Uzeo sam netgear jer u vemilu nije bilo ništa drugo s tim chipsetom...ima li možda tko preijedlog za koju drugu karticu zamjeniti u vemilu a da ima isto tako atheros chipset.Vidim da imaju micronet u ponudi.Možda nešto od njega uzeti ali ne znam dali je atheros chipset a isključivo njega trebam i naravno sada sam vezan za vemil? hvala i ljep pozdrav! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
eh da zaboravio sam napisati da sve to radi pod WinXP sp2 a mislim da ostatak konfe nije bitan ali eto nema veze ja ću ipak napisati. e4300@3200 mbo gigabyte GA-965P-DS3 v3.3 2*1Gb ddr2 800MHz HDD 320Gb vga gigabyte 1950pro 256 mb tv kartica Amity2 nadam se da neka od ovih komponenti ne smeta wlan karitici.I još da napomenem da je do nedavno ali na drugom slotu bila upiknuta canyon wf-511 wlan kartica koja je deinstalirana prije nego je ova nova stavljena. thx!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prilikom odabira software - a za dl izaberi isključivo prema reviziji tvoje kartice (mora pisati na njoj). Predlažem da napraviš slijedeću proceduru: 1 - Uninstal postojećeg software - a 2 - Isključi komp i izvadi karticu 3 - Upali komp i uz pomoć Driver Cleanera počisti driver od obe kartice (Netgear i Canyon) 4 - Restart 5 - Instaliraj odgovarajući software 6 - Ugasi komp i ubaci karticu 7 - Pali komp i uživaj Napomena: Prilikom vađenja i stavljanja kartice obavezno prvo se uhvati za kučište da ne spališ karticu sa statičkim elektricitetom. Ako ovo neuspije negine ti čisti instal prozora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|