|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() Ovako frend je imao odredjenih problema sa kompom koji bi se resetirao svakih sat sat i pol bez ikakvog povoda. Po zvuku prilikom restarta izgleda kao da hard pukne, hladnjak od cpu je hladan na dodir,Pentium na 2,8. Kupio je novi hard,uredno ga stavili prepoznao je hard,instalirali windowse ,drivere i sve sto ide i odjednom opet je puko. Ali nakon toga nastaju problemi,nema posta stoji ekran i nista. Probao sam clear cmos i nakon toga je dosao k sebi ali ako su ukopcana oba harda, stari i novi ne buta se.Iskopcam novi hard i komp se uredno buta sa starim diskom.Ako stavim samo novi hard isto ne zeli butati. Poceo sam malo luditi jer sam iscrpio sve ideje.Taj novi hard sam probao u ladici na mom kompu on radi kao i u kompu u firmi. Prijedlozi sto napraviti jer ne mogu ga reklamirati.ž Konfa je P4 2.8, 512mb rama i ATI 9600 i neka ploca FIC, ne znam koji model tocno.
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da možda nije riječ o WD-u? Oni vole pravit probleme kad dobiju društvo, ja sam imao jednog kojem sam morao skinuti jumper jer inače nije prolazio butanje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#5 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Da ali me cudi da je jedno vrijeme radio, komp se resetirao normalno. I onda jednom je puklo sve. Uglavnom budem probao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|