|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Kingmax memoria
Imam jedan veliki problem.Posjedujem MB Albatron k8sli,imam 2x512 mb rama(Pc 3200,kingmax), sada sam dobio još gigu iste memorije.Kada ju stavim komp mi senekada neće dignuti, ili ako se i digne nekada prije učitavanja windowsa se opet sruši.Da li zna netko kako to riješiti. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
1. probaj premještati memoriju po portovima 2. odvrti memtest (use google) p.s i daj opis toga "neće se dignuti" lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Podržava stickove 1 Gb jer kada je samo on unutra radi normalo sve,kada stavim još jedan stick od 512 mb isto radi normalno.Ali kada su 2x512 i 1 od gigu neće raditi.Čuje se onaj glupi zvuk sa matične i ekran se ne pali,ili se nekada i upali ali čim boota windowse ponovno se restarta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Neke ploce kao i ova moja imaju problema kada se stavi vise stikova razlicitih kapaciteta ili kada se napune tri utora. Moja isto nije htjela raditi sa stikovima od 2*512Mb i jednim od 1Gb memorije, ali kad je bilo 2*512 ili samo ova jedna od 1gb unutra sve je radilo u najboljem redu. Meni i u manualu pise upozorenje da izbjegavam takve kombinacije pogotovo ovu sa 3 popunjna slota. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|