| 
 | |||||||||||
|  09.01.2008., 12:37 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Jan 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Problem s printerom,hitna pomoć!
			 imam hp photosmart d5160 i javil mi se jedan problem...na kompu mi javlja da je top cover podignut no nije pa ne može printat...ne znam u čem je problem no na jednom sajtu piše da neš ne valja sa senzorom...no odnjel sam printer na servis i javili su da je neš drugo u pitanju da se printer istrošil   i da bi popravak došo oko 800 kn,kolko sam platil printer,pa mi se to ne isplati radije kupim novi...no mislim da ovi u servisu muljaju na velko i da je problem ipak u senzoru pa me zanima ak neko zna neki 'pošteni' servis printera u Zagrebu? Hvala | 
|   |   | 
|  10.01.2008., 01:23 | #2 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Je li taj senzor vidljiv pa da probaš sam nešto iskombinirati? Tipa ubacivanja čačkalice ili selotejpa...   Dobrodošao na PCE forum. Nadam se da si pročitao pravila...  http://forum.pcekspert.com/faq.php 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  10.01.2008., 15:55 | #3 | 
| Registered User Datum registracije: Dec 2007 Lokacija: Crikvenica 
				 | Imam ja problem sa Epsonom c43 ux !!!! Sve probao i neće , lampice svjetle , zelena stalno a crvene se gasi i pali . Skinuo onaj program za resetiranje ali opet ništa . Napiše da je problem u komunikaciji . Što da radim ? P.S. Pokušao sam reinstalirat upravljački program ali mi se čini da neće da ga skroz deinstalira nego ka da jedan dio ostane i onda se nešto zblesi !!!! | 
|   |   | 
|  10.01.2008., 16:05 | #4 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Fiat Lux, otvori si novu temu, ne upadaj u tuđe teme bez pitanja sa sasvim drugim modelom printera i problema. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  10.01.2008., 16:08 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2005 Lokacija: zg 
				 | a sta to tocno nece? i sta ti znaci da se nesto zblesi?? da pukne deinstalacija? opisi problem malo ljepse, ovako ti nece nitko moc pomoc  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |