|
![]() |
#1 |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
dali bi mogle štekati igre zbog većeg monitora
dakle sada imam 17" crt lg monitor! razmišljam o promjenineznam dali biuzeo 20" ili 22", philipsov lcd, 20" dođe 1700kn a 22" dođe 2300kn! e sada mene zanima dlai b igre mogle štekati zbog većeg mnitora i rezolucije, ne igram baš puno nego tu i tamo cod2 prek wirelessa i malo pes! ostalokomp koristim za internet i gledanje filmova i serija zatobaš i bi što veći monitor! ali da mi se ne desi ko prije3-4 godine kada sam 15" zamjenio sa17" onda su mi filmovi štekali jer sam imaopreslab komp! sada imam athlona 3000, 1gb rama, leadtek 6600td grafičku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
grafa ti ima premalo mbajta pa bi ti na rezi 1680x1050 moglo stekat bolje uzmi 20inča,prodaj grafu uzmi neku prek trznice tipa x1950 i peglaj!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da ti 20" i 22" ti monitori imaju istu rezu nativnu (1680x1050), tako da ti je svejedno koji uzmeš - igre će ti jednako brzo raditi na oba. Samo kaj, 6600 ti je preslaba grafa za takvu rezu. Nisu nit megabajti važni, jer joj niti 2GB ne bi pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Za igre samo, za ostalo (ovo kaj si ti naveo) je i prejaka ![]() U igrama ako smanjiš rezu, ići će brže, no LCD radi najbolje na nativnoj rezi. Mogao bi iskusiti degradiranje slike. Iskreno, ne znam kako je sa tim Philipsima i ne nativnim rezama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja imam 200WS8FB, sad mi je žal jer premali mi je monitor za toliku rezoluciju, da mi je bar 220WS8FB ili da se ima para 2232 BW Samsung. grafička je 5900XT (znam, ne vrijeđati) i NFS Carbon stavim na 1280xnešt i mogu ti reći da nema problema s rezolucijom. No slažem se s ostalima. Ako budeš uzimal novi monitor uzmi i jaču grafiku! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|