|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() nemam nista protiv ove firme, samo imam protiv par hardcore seratora u njoj... ![]() naime pojavim se u toj firmi, jer smo od njih uzeli antene i pigtail kablove, kupio sam linksys wrt54g router, flashnuo sveasoft.com firmware na njega i sada imam opcije koje nemaju ni CISCO wlan uredjaji za 10k kuna... opensource kick a$$... ali ne volim kad mi neko kaze da sam kupio shit opremu a znam da je zakon, kvalitetna pozdana (linksys is division of cisco group) za razliku od komada plastike zvanog trendnet... onda me taj hardcore serator pita koliko sam to platio, rekao sam da me doslo 100€ iz austrije, a on me pogleda i kaze: PRESKUPO! kada mi je rekao da ce me konektor za moj router doci 500kn, rekao sam ok, super ![]() nemozes mi prodavati jaja za bubrege... i na kraju reci, kako ja to sve trebam prodati, jer je oprema nestandardna i kupiti nesto sto odgovara nekom "standardu"... da kupim trendnet recimo? pa da razmisljao sam o trendnet routeru, ali nema par meni bitnih opcija: nema client mode, nema bandwidth shaping, nema firewall, nema VPN support, nema WDS support (koji mi je najbitniji), nema QoS... da nabrajam dalje? uglavnom linksys wrt54g je vrijedan svake lipe, kada se na njega flasha sveasoft firmware, konektori ce se pojaviti iduci tjedan u zg-u... kostaju 55kn komad... njih sve fino treba ![]() pozdrav:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() ukolko imate preblema sa zaposlenima tvrtke i mislite da ste osteceni postoji nacin da se to rijesi kroz customer service preko mail-a elma@elma.hr hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
... al nas ostale nemojte zaboraviti obavjestiti o iskustvima, bila ona dobra ili manje dobra. (sorry nino)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|