|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Gigabyte p35-ds3 - pomagajte
Imam gore navedenu plocu i reviziju 1. Isao sam staviti novi bios, pazio da je od rev.1 Nakon sto je sve uspjesno proslo ploca se ne zeli vise dici. Samo se pali i gasi komp. Dali netko zna koju soluciju da se upli komp. Neznam kako je moglo doci do ovako necega posto je sve proslo uredu. Probao sam cupati grafu i memoriju van, vaditi bateriju, clear cmos ali nista nije pomoglo. Uvijek ista situacia. Jeli ta ploca uopce ima dupli bios ili mi ne preostaje nista nego u smece sa njom ili pod garanciju posto u nikoju ruku nije moja krivica ?! Nakon ovoga vise nikada najradje na gigabyte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izvadi sve kabele od napajanja iz ploče, izvadi bateriju, stavi jumper na ona dva pina pored socketa za bateriju i ostavi tako kojih pola sata do sat, a nakon toga vrati sve natrag i probaj uključiti komp. U slučaju da ne radi, nema ti druge pomoći osim da je reklamiraš. Ploča nema dual BIOS, nažalost. Nije isključeno da ti se to neće dogoditi i na nekoj drugoj ploči osim Gigabyteove tako da ti potonja tvrdnja ne stoji. Svoju sam flashao ne znam ni sam koliko puta (20 najmanje) i nikakvih problema nije bilo, ali uvijek iz DOS-a. Ti si sigurno iz Windowsa, zar ne? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
142 kn u Links i programiranje/flashanje eeproma(bios chipa). Ukratko ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma nikakvo programiranje... Prvo, EEPROM je zalemljen na ploču, a kao drugo, Gigabyte uredno prima takve reklamacije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne, iz dosa sam. Stovise kada se upali komp ima njegov program qflash pritiskom na tipku END. Pregledo sam nekoliko puta dali je identicno ta ploca od toga biosa. Sve je zavrsilo ispravo bez ikakvih nuspojava. Nakon toga samo se pali i gasi. Znaci upali se cuje se jedan duzi beep i dva kraca radi dve sek i onda se zgasi, tri sek pauza i tako stano. Nosim je danas na garanciju samo neznam koliko cu cekati da dobijem drugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Predo sam se u servis, diagnosticirali su da je ploca mrtva. Moraju je sljati u drugu firmu kod dobavljaca da je oni jos testiraju i odobre njima da mi daju drugu plocu. Tako da svi znate makar proso bios update 101 posto stabilno i dobro moze riknuti ploca.. dojde mi da vise nikada ne flesham bios. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|