|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Barton 2500+ XP-M (memebers only)
eto po naslovu ja zapocinjem sa rezultatima (naravno privremenim) evo 2689.5 192.1x14 @1.96V. inace u biosu je stavljeno 2.06V ali PSU nemre cucjal vise pa bu trebalo izgleda tagana 480W pribaviti
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo i mene, 200×12,5=2500, u Win 2507Mhz 1,65V Jezgra ![]() ![]() memorija ide ko luda na 3,0-3-3-10, toliko o tome da nemre na 400 jel tor.. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
zaboravih samo napisati serijski broj AXMH2500FQQ4C Y911495A40124 IQYHA 0351MPMW. pretopstavljam da ce skoro velika vecijna imati te jel je samo par bilo 0402 tjedan koji se bas nisu sikazali (jedva 2500 na 2.1V)
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
AXMH2500FQQ4C Y911495A40124 IQYHA 0351MPMW copy paste ![]() Samo ja sam lud jer mi multy nejde preko 12.5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inace,siba na 2544 mhz 203 FSB TwinMoss 5-2-2-cl2 Narucio u linksu kingmax 433 prije par dana...valjdu ce brzo stic jer ih imaju... ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() E sad izgleda da sam dobli novo grijanje u sobi naime barton trosi "samo" 165W struje sto rezultira jako dobrom grijanjem prostorij. ja se salim na ovu stav ali to i nije tako dobro! naime izgleda da su procesori sa barton jezgrom dvosjekli mac. o cem se radi dibutak performansi od nekih 10-15% sa povecanjem cachea je stvaro dobra stvar ali tuje kvaka jel se bartoni vise griju od procova sa 256 cachea. dakle jesu dobri klokeri ali treba ipak bolje optimizirano vodeno hladjenje.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo sadndra arithmetic cpu 10150 bodova,
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Moj je brzi za 0000.02 Mhz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 01.04.2006. u 13:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
STrange meni je 38. @Tor ide Samsung, satvio sma ga na 2,9V pokušat ću i manje pa ćemo vidjet al zasad radi ko lud a letencije nisu u takvoj banani kao što sam očekivao možda će ić i na CL3,0-row precharge2- RAS to CAS 3 - Active row delay10, bumo vidli.Al ima proc još lufta barem 150MHz
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo izvukao sam jos malo s twinmos memorijom ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 01.04.2006. u 13:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
|
To kaj nemaš kušište je prednost a daljnja"prednost" je lažljiva ploča.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Topliji je pasivnjak na maxtoru (da da dobro ste culi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
u najboljem slucaju ti moze biti sobne temperature a kao ti je dno sigurno jos 1 mm tu je gubitak vec od 1-2°C i jos kad se uzme da ti ploca laze ispada puno vise. tak bi i ja mogao reci da je meni tem u sobi 11°C jel toliko mi pise u BIOS-u kad mi se podize kom. 11°C to je stvaro hladno a stime da ja volim topliju sobu i konstantno mi je temp u sobi 22-24°C. onda ni meni sad nije jasno kako ja imam temp proca 11°C kad je sobna 23°C. zakljucak: sonda vara da to nije normalno isto ko i tvoja!!! samo jos jedan primjer bios za moju staru MSI K7N2 Delta-L je sa biosom 1004 (neznam tocno) pokazivao temp na full loadu 41-42°C 8onda jos standardno hladjenje) a kada sam ga dotaknul spekel sam se. staio noviji Bios i odjenom temp je sada 55°C. zanimljivo jel da!? dakle sonda ti vara naveliku i blok ti nemoze biti hladniji od sobne temperature!! (jer cak i da imas neki izvanzemaljski metal, voda bi ga na neki nacin "grijala" na sobnu temperaturu!)
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
DODIROM NA CPU BLOK OSJECAM HLADNO A NE TOPLO ...radijator je dosta hladniji od tjelesne temperature,tj od mog prsta...ako ne vjerujes,dodji do mene pa cemo zajedno dirat cpu blok i northbridge ![]() ![]() ![]() ![]() Ne,kazem ti,najozbiljnije...NA DODIR NI CPU BLOK NI NORTHBRIDGE NISU TOPLI... ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Headbangig Grunf!
|
Tvja tjelesna temperatura je 37°C, i ja neznam od čega je taj kuler i kaj ga hladi ( AMonijak, tekuči kisik) ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Jesi mjerio točno sobnu temperaturu jer je ona vrlo bitna a i matična van kućišta je min. 2-3 a čak i više stupnjeva manje od stvarne situacije pri zatvorenom kućištu u sobi 22-24 C. Koji kuler koristiš i dali si što modificirao na njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Headbangig Grunf!
|
meni je protk zraka u kučištu u guzici pa redovito imam 28-29 stupnjeva, trebam nabavit poštene ventove a ne ove 16kn no name šrot.
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
evo lagani update. skinuo blok stavio zalmanovu pastu (prije artic silver 5) stavio voltazu na 1.83V temp je 47°C i uzivam a komp stabilan ko stjena ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Premium
|
komp obicno ima ciklus rada ko i ja, dakle pali se samnom i ide spat kad i ja. osim u izuzetnim prilikama zna delati prek noci ili mi ga se nekad neda buditi kad idem na faks pa ga ostavim da spava ![]()
![]() |
#29 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
memam pojma koji vrag je bil ali sada je temp na 50°C a prije 60+ naravno na full loadu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|