|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Monitor se ne pali na startupu
Evo problem je ovaj odozgor. Ne znan jel otisla graficka ili sta. Ocistija san kontakte i sve skupa rastavija opet ista pisma. Nakon 2 ili 3 restarta se upali. Tako je svaki put kad ga palin. MB: Intel Augsburg D915GAG (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Graf: ATI Radeon X300 SE (RV370) Video Adapter Monitor: Gateway FPD1730 evo, ako triba jos sta recite. kad se jedanput upali onda ok radi. mogu ga restartat i sve je ok. thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. promijeni kabel pa onda probaj ponovo upaliti komp 2. pokušaj monitor priključiti na neki drugi komp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
cold boot problem..poznat na netu i kao novideo-boot problem...nemaš tu pomoći..kako te potrefi..i ja imam isti problem..pet puta palim,pet puta restart..kad ga uhvati konačno..posta,i radi rock-stable...šta mogu.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koje napajanje imaš? Može biti da je u njemu problem...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ma vraga domy..šta ti je,novo novcato Coolermaster 650W Extreme serija..piše po netu da goni 3-SLi.. ![]() Autor isto ima cold-boot problem..znači kad je komp hladan,preko noći recimo..i ujutro ga upali..nema Boga da proradi iz prve..nego power..pa jedno 10x reset..i onda uhvati,i radi kao sat... sve mi se čini da idem na nvidia chipset za intel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
thedream, nisam tebi postavio pitanje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
imao sam isti problem, upalim komp ventilatori se zavrte sve svijetli ali monitor nista ... zamjenio napajanje i proradilo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
meni ništa..ni to nije pomoglo a novi nofcati CM650 unutra..nije do napajanja..držao ga je i Levicom450W bez greške...MBO mi je krš...ide danas na reklamaciju u links..i mema isto tako..na CL4 default clockovima ploča javlja da je stroj overclockan..a kad se stavi na 1000mhz na cl5..u upali iz 40tog puta..onda radi kao sat..do gašenja..onda opet no-video boot.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
nije do kartice 100%..kod frenda sam na 680i chipsetu probao i avion.. ![]() do utorka mi je mbo i ram u linksu..do tad laptop od cure ![]() ![]() ![]() ..btw ova 3870 je već bila na 3 ploče prije moje..tako da..i ja vidio..radi ko zmaj.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
Citiraj:
osim i 3870 club3d u hgspot nositi...a to je već onda grande zahebancija.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
pardon na cekanju. Napajanje je original sta je doslo s kompom. Gateway. Moga bi eventualno vidit sta je s njim. Prova san na drugi komp upalija je iz prve. Samo sta mi to nista ne znaci jer dikod i u mene (doduse rijetko) upali iz prve. Al pravila nema. Dikod iz 2 dikod iz 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
E ***o me pas ak onima u hgšrotu ne hitim komp u glavu, već sam 3 put išo tam u prošlih mjesec, dva....kupim komp za 5k i nemre obavljat osnovne funkcije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
..moram te utješit bar malo..u linksu mi reklamirali ploču..rekao dečkima,pa dajte neku iz sredine..ne odma s reda..i evo čuda..radi ko sat,dobio istu ko moju samo novu..i ispravnu jasno..P5K..sad bi ju ovakvu svakom preporučio..a zbugiranu..ajme majko..bjež..al dogodi se svima..nije samo Asus škart.. ![]() ..reklamiraj ploču u hg-spotu..obavezno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|