|
![]() |
#1 |
Profesionalni amater
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) 8800GT - monitor ne prikazuje sliku
Neki dan sam zajedno sa frendom stavljo vodene blokove(Ekwaterblock) na cpu i grafu,nakon što smo sve stavili i namjestili monitor se upali ali ne prikazuje sliku na ekranu!Ponovo sam namjestio grafu jer možda nije dobro sjela a logično mi je da je problem u grafi pošto nema slike.Resetirao sam Cmos ali ni to nije pomoglo.Vratio sam originalni hladnjak i opet ništa (prije dok sam palio komp ventilator od grafe je prvih 3-4 sekunde jako zujao a sad kad sam ga upalio nije prestajo tako jako zujati ako to ima ikakve veze)-ostatak konfe je pod moj komp Hvala na svakoj pomoći ![]() ![]()
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini cooler s nje, stavi pod neko dobro osvjetljenje i dobro pogledaj da nisi nešto oštetio, pogotovo GPU. Ako nema vidljivih oštećenja, moguće da si statičkim elektricitetom "ubio" memoriju ili neki drugi chip. To je samo jedan od mogućih razloga, ali i najčešći. Jesi li uopće probao drugu grafu u toj ploči? Svi kabeli od napajanja su na mjestu?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jeli beepa nesto? Pokusaj izvadit grafu pa vidi ako ploca beepa. Jesi stavio dodatno napajanje za grafu? Ako ne uspije ovijek ostaje ovo, sry morao sam ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Profesionalni amater
|
Evo uspio sam-na kraju nije bio problem u grafi nego tip što mi je sastavljo vodeno jer ja se nisam usudio sam je izazvao kratki spoj na matičnoj tako da sam rastavio cijeli komp i sam sve sastavio.A mislim da ću se i ubuduće bolje u sebe pouzdati...a što se tiče vodenog temp. su nevjerojatne ovo je zasad u idle-u ali proc mi je 16c a grafa 17c. može lock
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da nije stavljao bez distancera ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Profesionalni amater
|
|
|
Oglas
|
|