|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Probaj instalirati i one drivere za zvuk, možda pomogne. Ili barem isključi to u Device Manageru.
![]() |
#32 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Probao Jelc, zamrznuo se i nakon toga...Isključio to, opet se smrzne. Šlag na kraju...U My Computeru nema drugog diska, tj. Hitachija, u Computer Managementu piše da ima 232 GB Unallocated ![]() HD Tune SMART status je O.K, ništa se ne žuti, vrijednosti izgledaju O.K. Ali na benchmarku postiže bajnih 4.9 MB/s ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium moderator
|
Evo, GetDataBack for NTFS mi je pomogao, sada slušam pjesme sa naizgled pokvarenog diska ![]() Samo da sve podatke premjestim na neki zdravi disk i na DVD-e... I nekako mi se čini da će sletjeti novo napajanje. ^SU^ je čini se u pravu, dao je hint da se možda particija srušila...no opet me zbunjuje taj transfer rate od 4.7 MB/s? da ga nosim u Ve-mil? ![]() EDIT: sad je transfer rate 53.3 MB/s average... BTW promjenio sam iz PIO u SATA 1.5G transfer mod, no opet je jučer imao brzinu od 4.7 MB/s ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 28.09.2007. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Napajanje :-) I čista instalacija windowsa....pa sve na čisto instalirati |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium moderator
|
Evo mene opet... Reklamirao grafu, dobio drugu, ova je sada trenutno ispravna po Ve-milovcima - OK Reklamirao matičnu, dobio drugu - OK Zamijenio Geil memoriju za Kingmax - OK Reinstalirao Windowse - OK Problem ostao - Not OK ![]() Znači, bilo je više stvari u svemu tome krivo... Trenutno je ovakva situacija...Slušam glazbu, dopisujem se preko ICQ-a i u jednom trenutku, ne ispisuju se slova na ekranu usprkos što ih tipkam, zvuk uđe u petlju, i nestane slike na monitoru. Neki puta se restarta, neki put ne. U Event Vieweru ima samo ovo: "The Ati HotKey Poller service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s)." To je sve što se tiče errora. Grafu sam nosio na reklamaciju u Ve-mil ali kažu da je uredu... Mislim, ako je napajanje krivac, zašto se ovaj Ati HotKey Poller ruši? Je li on uopće bitan? I da li su me možda zafrknuli u Ve-muli, tj. smuljali mi?!
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 08.12.2007. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium moderator
|
Isključio, za sada O.K. Ali svchost mi koristi oko 80% CPU resursa i 22 MB RAM-a. Skenirao Spybotom i HijackThisom, ali nisam našao ništa sumnjivo... ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Swarm pogledaj tu u vezi s problemom oko svchosta,imas tu nekakv update valjda bi trebalo to rijesit problem.. http://www.msfn.org/board/MS-fixes-S...ug-t93463.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium moderator
|
Probat ću sa tim. Ali čini se da je ovo ipak neki malware. U My Computeru mi promijeni raspored, organizaciju i izgled ikona bez moje volje, ne mogu otvoriti Network Connections i taj svchost stalno radi na 100% i papa sve više i više RAM-a. Samo me muči to što taj proces koji je zakačen za svchost nisam našao u What's Running...Avast! je našao neke trojance preko noći, valjda je to to...Vidjet ćemo nakon restarta ![]() Ajme...koliko problema sa ovom kantom... Ali...komp se nije zbloksao tijekom noći ![]() P.S. što se tiče onog problema sa Hitachijem, kabel je bio neispravan...Zamijenio sa Gigabyteovim kablom i od tada nema problema ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium moderator
|
Evo ljudi moji, ovo je riješenje trakavice ![]() HD 2600 Pro se klala sa chipsetom pa se komp stalno zamrzavao, sad je došla jedna Leadtek PX8500GT (doći će nadam se i još jedna uskoro ![]() Formatirao Win (time riješio svchost.exe problem ![]() Može napokon riješeno za ovaj thread ![]() P.S. izbjegavajte 2600 Pro za Nvidia chipsete ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iskreno rečeno ti si prvi za koga čujem da je imao problema sa ATI grafom na nF chipsetu. Godinu dana sam imao X1800XL na nF4 Ultra i nisam imao apsolutno nikakvih problema. A takvih kao što sam ja na ovom forumu ima mali milijun.
![]() |
#42 |
Premium moderator
|
Čuj, netko mora biti prvi ![]() Doduše sa Xxxx grafama radi dobro, vjerojatno bi i sa X1xxx ali sa HD (barem sa HD 2600) čini se kako ne radi najbolje na 650i SLI.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|