|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Zbog nedostatka USB utora i zbog gomilanja USB uredjaja kupio neki jeftini USB HUB bez napajanja sa 4 usb utora. Kad ga ustekam u bilo koja 6 usb-a u kompu uvijek mi ga prepozna kao USB HUBa ali kao unknown device. Probam ga ustakati kod necaka u komp, tamo ga odmah prepozna da je generic hub i sve radi ok. Imamo jednake Windowse instalirane prije dva tjedna, nisu update-ani. Crvena ledica na HUBu svijetli i meni i njemu. obojica imamo ASRock plocu. U cemu je kvaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sta kaze device manager?Start>Control Panel>System>tab Hardware>device manager dole pod USB controlere je li imas koji usklicnik zuti ili nesto ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Tvoje napajanje je slabo? Da li si ga probao ukopčati u zadnje i prednje usb-e? Veća je šansa da će te zezati na prednjim nego zadnjim.
![]() |
#4 |
Premium
|
Probao sam na dva prednja i na 4 straznja. U device manageru pod universal serial bus controlerima je na listi zajedno sa ostalima ali kao Unknown Device i nema nikakav uskljicnik Probao i sa automatskim trazenjem novih drivera preko neta ali nista |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pa imam SP2....budem pokusal jos jednom instalirati pa kaj bude, bude... EDIT: Instalirao SP2 no nema poboljsanja....jos uvijek isti problem. ![]() http://img177.imageshack.us/img177/6...roblem2ov4.jpg Zadnje izmijenjeno od: Sino. 02.01.2008. u 07:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo, usb-hub isproban na poslu, na Windowsima koji imaju full update i opet ne radi. Ista stvar - unknown devices. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vrati ga nazad i traži drugi koji će raditi na tvom kompu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|