|
![]() |
#1 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Radeon 9250--HITNO vasa misljenja!
ATI Radeon 9250 REV1.1C 128bit. zelim da mi kazete neke mane/prednosti. dal podrzava shader 3.0? jel moze to vrtiti NFS:PS i COD4? HITNO TRAZIM ODG. HVALA SVIMA NA ODGOVORIMA!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
dx8 grafa.http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1638 -1. ne i 2. vrlo vjerojatno ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ta grafa moze windowse vrtiti i to je to .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne, ne i ne. Jel ti dovoljno?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Max Payne 1 i 2 su joj max domet. Ne znam tko ti je rekao da podržava shadere 3.0, ali to ne podržava ni shadere 1.0. Nije onda bilo nikakvih shadera kad je ta grafička izašla, cijela serija 9xxx je zastarjela, to su ti grafičke s početka stoljeća ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ne vrti ni dx9. inace po snazi je negdje malo iznad mx440 + podrska za dx8 iliti SM 1.4. danas tesko upotrebljiva za ista osim za low-end HTPC i s cijenom od 100-130kn. ako je lik koji ti je sve ono napricao slucajno s foruma reci nick, mislim da bi moderatori o takvom slucaju pokusaja prevare imali sta reci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
molim, i drugi put guglaj ili srchaj wikipediu.ovako ,ovo je cisti BS.a o "liku"...sta rec.dx8 grafa podrzava dx10, da tamo kod Blufonaca ili sl. Citiraj:
Vertex Shader Support 1.0 i DirectX Support Up to DirectX 8.1 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ne odmah ali je bilo kasnije. tu je nekako krenila i prica (postojala je i prije ali nije bila toliko napumpana) o tome da ati ima bolju sliku (ti4xxx je imao samo 1.1 podrsku dok je ATI na svojim modelima imao 1.4) zbog koje se ati-evi inzinjeri sad moraju poprilicno znojiti kako bi to i dalje opravdali. srecom pa im nvidia svojim sfusanim driverima "optimiziranim" za benchmarkove stalno pomaze i danas kada su standardi na obje strane jednaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Prvo, ispricavam se sto "upadam" s pitanjem, a ne odgovorom na ovu temu. Nisam htio otvarati novi topic zbog jednog pitanja. Naime, imam ati x1950 pro 512 mb (pci-e), neki dan sam skinuo hd video trailer(Rambo IV), dakle 1080i, kad ga pokrenem u gom playeru ukljuci se i ati tray tools, koji mi pokazuje da se trailer spusta do 20 fps, dakle trza, a to se vidi i golim okom. Imam proc e6750 i 2 giga rama, najnoviji catalyst, pa ne znam da li je stvar graficke ili nekog drivera? zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ako zelis gledati HD materijal onda ti treba ovo. MPC - http://www.free-codecs.com/download/...er_Classic.htm Haali Media Splitter - http://haali.cs.msu.ru/mkv/ FFDshow - http://sourceforge.net/projects/ffdshow Nema veze grafa s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
imo sam tu grafu prije, može vrtit večinu igara ali nemoj očekivat da češ uspijet pokrenut bilo šta iz 2007 na rezoluciji večoj od 640x480 i ultra mega super extra low postavkama, možda na rezoluciji 320x240... dobra je ako nisi neki prerezahtjevan gamer i ako te najnovije monstruozno zahtjevne igre ne zanimaju. možeš igrat starije CoD-ove i nfs-ove ali nemam pojma za ove nove btw karta je meni vrtila dx9 ali uspoređena sa mojom sadašnjom 9600 pro atlantis kartica je kanta...kad nabavim 38x0 usporedit ču 9250 i tu 38x0 i ima da mi oči ispadnu |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Sta se mene tice ja nebi nikad uza 9250- pre staro!!!! Uzmi radje 9600pro od 256mb ali moja bi ti preporuka bila da skupis jos nesto para pa kupi bolju!!!!!!!! I za pocetak makni Vistu jer imas malo memorije. Komp ce ti radit 100 puta bolje na xp-u!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
aaa, ozivljavanje starih thredova je opet u modi? moja omiljena zabava sta sam ono zelio reci.....da, koji ce mu k pobogu 256mb na 9600 (ati, zbog glupe nvidie cemo ovo sad morati naglasavati ![]() a cijela tema je bila sprdnja, lik ga je pokusavao zamuljati i to tesko, mi smo na trznici pokusali liku pokazati da takve ovdje ne toleriramo, moderator ga je spasio i ocistio thread te je lik na kraju prodao graficku iako (donekle pobjeda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|