|
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
naravno da nemozes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako imaš crossfire ploču onda da ,možeš.Crossfire omogučava korištenje grafičkih kartica i različitih serija,jedna će obrađivati texture dok druga preuzima fiziku unutar igre i sl..Kako to radi u praksi i koliki je dobitak u fps-ovima nisam isprobavao ali u teoriji radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisma baš sigguran da grafe iz različitih generacija tako surađuju, znam da crossfire nije limitiran sa potrebom za identičnom karticom kao sli ali da baš dvije različite generacije radde skupa ne vjerujem...
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ako imaš ploču sa 2 PCI-E onda moš koristit dvije grafe naravno,to je namjenjeno u svrhu ako imaš više od 2 monitora pa moraš spojit negdje.A što se igra tiče nisam baš siguran da će radit.
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
a on je napisao 3870 kao glavnu karticu, a x1650pro za nesto drugo tak da valjda nije mislio na spajanje u crossfire ![]() da, jedino pametno sto moze dobiti sa koristenjem 2 grafe, a da nisu u crossfireu je prikaz slike na vise monitora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovako, nakon ovog trkeljanja da i ja kazem koju pametnu. Nekidan sam flashao svoju hd3870 i za tu svrhu sam koristio staaru S3 Trio sa 2mb u obicnom pci slotu. Na nju je bio spojen 17" lcd preko vga kabela, a na hd3870 22" lcd GNR preko dvi kabela. Iz znatizelje sam upalio komp i usao u Windowse i nakon stelanja u CCC na moje iznenadjenje pokazala se slika i na 17" monitoru kao extend desktop, znaci samo pozadina bez ikona. Nenaviknut na te stvari izgledalo je cool ![]() ![]() Znaci moze se izvest takva kombinacija samo sto je autor teme krivo formulirao pitanje, a vi nadobudni forumashi gladni krvi ![]() Edit: Ovako nekako je to izgledalo ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|