|
![]() |
#1 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Abit NF7 problem sa zvukom
Ponekad mi se na desnom zvučniku u nekim igrama pojavi čudni zvuk (poput škripanja). U Unreal Tournamentu je to stalno, a u Warcraftu, pa i u nekim drugim igrama zvuk je znao samo nestati. Imam zadnje drivere! HELP!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Moja preporuka ti je da nabavis XPPro , tak sam ja napravio i nema vise problema. U win98 ima nekih problema kod instaliranja nforce drivera(bar sam ih ja imao).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
nije istina....igre su osjetno brze: dokaz: na kompovima kod mene u igraoni (svima) se fps digao za 5! (stari UT) old fps - oko 28 new fps - 33, na nekima i 40! (stari kompovi naravno)
![]() |
#5 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Uf pa tko danas koristi 98SE? XP je optimum za sve, svi na njemu rade zasto bi tebi stekao?
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Di je ta igraona? Možeš mi na PM poslat ako je zabranjeno reklamirati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ma nije to prava igraona, mislim to ti je Otvorena Racunalna Radionica (tam odradjujem civilku) u domu Crvenog Kriza na Rotoru. svi kompovi totalno u qrcu, tek sam danas uspio slozit mrezu za svih osam ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pazi ti lika kak se uvukao ![]() ![]() ![]() Eddie, legin comp ti se vukao pod XP jer nije uključio DMA koji se pali malo drugaćije nego pod 98. BTW, bili su testovi na netu, XP je daleko najbrža platforma, i za igre i za rad, testove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Provjeri ovo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Stavio sam Windows XP, ali mi je veza između snimača i harda spora (film 5 min). Na prvom kablu je hard, a na drugom snimač što i piše u biosu, a u windowsima piše da je na prvom kablu snimač (suprotno). Skidao sam drivere s neta za snimač, a driveri mi updatiraju hard. Driveri za matičnu su najnoviji, a u device manager piše za hard mode 2, a snimač mi je samo pio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|