|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
3870 i VF1000-Cu
POzz svima! Novi sam na forumu ali inace nisam nov u svijetu hardware-a! ![]() Eto vidio sam da ima slican post ali nisam se htio tamo prikrpat. A i vidim da uvijek svi ciljaju na S1. A moje pitanje je dakle dal se VF1000-Cu moze namontirat na 3870? Googlo sam i nazalost nista, samo jedan cudan posta ne jos cudnijem jeziku. Mislio sam stavit S1 ali imam CF pa mi njegova velicina smeta zbog CF bridge ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
stavi vf900,ja sam prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Može ti crossfire mostići ići sa S1 tak da najbolje ubodi 2xS1,trebo bi proći kroz one listiće
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
bolji je od stocka debelo,tiši je još deblje hladi jako dobro..moju dobro poznatu grijačicu.... 78cmax još ako stavim 2x80mm do 75c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Ma mogo bi ja stavit to tako s 2 S1, ali nigdje ne mogu naci takav mostic za kupit ![]() Tako da me jos uvijek zanima da li cu moci namontirat VF1000-Cu gore ![]() @ShebY kod mene ti je tako, samo sa stock coolerom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#15 |
Registered User
|
Eto uspio sam saznat... moze se namontirat i ne smeta za CF bridge. A sto se tice 3dmarka, bilo bi super da dodje do cca 17k....uh da bar... I jos kad dodju cooleri i kad sve poslikam onda i slikice opalim i nadam se score-u koji ce doc do 17k Gilbert sigurno cu postat score, samo sto trenutno imam problema sa stabilnosti meme... mislim da cu ju morat vratit na 4-4-4-15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam 2 x 2600xt DDR3 i na svakoj S2 i bridgovi su prolazili izmedju rebara bez problema. E sad posto S1 ima 4 pajpa, mislim da ce se naci koji na mjestu di se nalaze konektori za bridgove. Nisam siguran, ali predpostavljam da je tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Ovo pisem s moba jer jos uvijek se borim sa ramima pa se nadam da ce dobro ispasti. Ovako, jucer sam kupio i namontiro VF1000-CU na obje kartice. Nije bilo nikakvih problema i nista ne smeta za CF mostic. Jedino nisam imo dosta onih malih plavih zelmanivih coolera za ram i nadam se da ce nece odljepiti. ![]() Tremutno ih nema u linksu, valjda ce uskoro doci. Posliko jesam, i kad sredim da komp bude stabilan onda postam slikice ![]() A sto se tice temperatura bile su ovako... Idle 26-28 Load 55-58 Znaci uskoro im mijenjam bios i probat cu nagurat OC na 860/2600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
Eto par novih obavijesti: ![]() Skuzio sam da se cooler stalno vrti na min jer 4 120mm coolera pusu s lijeve strane po njima. Pa eto forso sam ih na min 40%. Btw novi bios je stavljen, ali nisam jos probo OC. Sad daje kontrolu nad volzatu i default voltaza je smanjena, nisam siguran koliko tocno. Tako da je odmah samo po sebi temp bila niza i maknute su neke "blokade" u OC. Tako da temp izgledaju sad ovako: Idle 25+-1 Load 48 nakon 1h na full load i ventilator na 70% Sto se tice ovoga sto je Ninoffmaniak napiso, naravno da je tisi kad je pasivac. A inace sto se tice "buke" koju proizvodi je na ovih 70% od max (koji je do sad i bio max) i dalje necujan. Bas nista se nije culo iz kucista. ![]() Danas ili sutra OC pa 3DMark ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pfff, tek sad vidjeh temu ![]() Bit će interesantno za vidjeti quada u kombinaciji sa OC-anim 3870 ![]() Score će dosta ovisiti na koliko ti procesor bude radio...i btw nemoj forsirati radnu memoriju. Slobodno neka radi i na nižem taktu, samo nafrlji procesor. Max koliko sam vidio tu na PCE je bilo oko 14.3k sa jednom 3870 i quadom (by lajchi), ovo bi trebalo fino potegnuti preko 18k. Bit će interesantno vidjeti koliko će biti razlika sa Neom-ST, s njegovim GTX-icama u SLi-ju na stocku. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|