|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Par kratkih pitanja
1. Da li bi bilo moguce sastaviti neki sustav za nekih 850,00 kunicha? 2. Koliko su dobri (i koji su dobri) unaprijed sastvljani setovi? 3. Gdje nabaviti komponente/setove? Eto tr kratka pitanja, nadam se da nisam redudantan i dosadan tj. da se previse ne zelenim s ovim pitanjima. Probao sam malo svrljati okolo al nisam nasao nista konkretno, a i dosta je kasno. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ako se odnosi na Water: 1. Moguće je sastavit water sustav (ali vrlo loš)! 2. Imaš Zalmana i ostalu ekipu 3. Može vidit na netu za EK i sl. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Naravno dodatna pojasnjenja nece nikome skodit. ![]() Zahvaljujem i pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
U tom rangu IMHO bolje ti je u dobro zračno uložiti... Recimo prosječan dual core ako se ne kloka jako i pasivno možeš voziti u dobrom caseu a ako dodaš strateški par ventova na tekve pasivnjake i divljački klokati... Npr relativno jeftini Sonic ili big typhoon ili nešto skuplji Thermalright ultra 120 i ultra 120 etreme sa nekim dobrim 120mm ventom ti je oko 350-500kn (ovisno koji cooler uzmeš od ovih) a accelero sa nekim istim takvim ventom oko 200-250kn i s tim se da ganjati i recorde na zraku - s time da ko što rekoh u npr Coolermaster 690 ili antec nine hundred možeš i pasivno voziti standardni sustav (pogledaj si kod mene u sig i to je dosta tiho rješenje bez brige ![]()
![]() |
#5 |
Registered User
|
Dobro, thx. Ionako sam se vec 99% odlucio za zracno, najvjerojatnije Zalman 9700 ili tako nesto. Ovo je bilo cisto da se informiram. Thx jos jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Po svim testovima Zalman je drugi najbolji hladnjak na trzistu (razvikani TT Big Typ mu nije ni blizu), odmah iza Thermalright Ultre koji mi je blago receno prevelik. Da nije jeftin nije, al da je precijenjen se ne moze reci. Za Thermaright dam iste te novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm. Jos da je tih, covjek bi rekao dobro. http://www.silentpcreview.com/article727-page1.html http://www.anandtech.com/casecooling...spx?i=2932&p=8 http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=132996 http://sobitza.com/portal/index.php?...d=84&Itemid=32 Dovoljno? Da, precijenjen je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Dobro uglavnom nije vazno, stvarno je to sve jako blizu. Zalman 9700 mi je opcija jer je nizak, radi se o tome da nisam bas siguran da ce mi ista vise od 15cm stati u kuciste jer imam i ventilator na bocnoj stranici. Ne znam kako ce to izgledati. Kad bi bio siguran da ce stati sigurno bi recimo Scythe Mine i Big Typ dobili dodatni plus, pogotovo Scythe. Steta da se nigdje kod nas ne moze nabaviti Tuniq Tower. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Kakvo je misljenje o Scythe Mine hladnjaku? Evo bas sam (slucajno) naletio na nekakav njemacki sajt koji je pravio recenziju kucista kojeg imam i bas su ga probavali sa Scythom (oblik ne mozes promasit za miljon godina). Jel dobar? Cuo sam dobre stvari o njemu, a i sad sam siguran da ce stati. Inace Thermalrightovi su mi ipak malo preveliki i sumnjam da bi stali (vec sam ih prije razmatrao), to je dodatnih 1,5 cm vise od Mine-a! A Big Typ mi je onako malo zastario jer baca zrak prema gore, ne kazem da je los hladnjak, ali ne bi li bilo bolje uzet nekakav tower koji baca zrak iza prema ispusnom ventu? Imam kuciste koje ima i prednji i zadnji vent i takav hladnjak bi bio idealan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Možeš i 3 komada... ![]() Ali ja mislim da ova 3 120 mm momka koji su opkolili mojeg na caseu daju dovoljno propuha... ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|