|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Abit IX38 QuadGT
ajde pls ljudi, koju od ove dvije ploce za konfu iz profila, znaci sve isto, mjenjam samo plocu i vga... nemojte prijedloge neke druge ploce nego samo koju od ove dvije navedene da uzmem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
|
IX38 uvijek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
LateralusX
|
Nisam stigao, bio sam jako zauzet prije Bozica, a sad nisam u Zg. (ovo pisem na mobitelu) danas se vracam pa cu se sljedecih par dana igrati Zasad je na 378 MHz, dalje nisam stigao testirati, nasao sam po forumima ekipu koja je isla preko 500 (veceras postam linkove, ovako s mob. bas i ne mogu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I jedna i druga idu preko 500MHz FSB-a sa Conroe procesorima, no prednost Quad-ice je najviše u digitalnoj regulaciji napona pa je vdroop manji nego na IP35Pro tj trebao bi biti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
a kak se ponaša sa q6600 procom? to mene zanima... jer zbog lošeg ponašanja nvidie i prelazim na ovu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
za X380ne znam ali IP35Pro se ponaša jako dobro samo što velim ima velik vdroop inače sa kentsfieldom ne možeš baš tjerat velik OC FSB-a....obično im je kraj na 450-470MHz no i to ti je i više nego dovoljno
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pročitaj si malo po XS-u što misle o toj ploči. Ja bih napisao više, ali eto kad je HGspot otegnuo s tom reklamacijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() ja sam stigao veceras do 410 MHz, zanimljivo je da sam za veci FSB trebao dati vise struje proc. sto upucuje da ce u mom slucaju CPU odrediti granicu do koje ce FSB ici ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.
|
U tvom slučaju, da, zbog quada... Inače dizanje ostalih voltaža, kao što su voltaže čipseta, potrebno je tek oko 450MHz, kao i kod većine ploča. Inače, slažem se da ekipa na Clunk.orgu malo pretjeruje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#23 |
.
|
Prelazim na X38 samo zbog te reklamacije, al ne brini se, prije tog ću te zgazit sa P35 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
.
|
Što reći na ovo...samo sam danas već tri puta pisao da treba gasiti EIST i C1E, a svi se stalno prave ludi zašto padaju voltaže i množitelji... Slobodno škicni sticky na OC podforumu, ako si novi u Intelovim čipsetima , ili općenito, OC-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
nisam novi u oc-u i disejblao sam i eist i c1e isti tren cim sam prvi put upalio komp na toj ploci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
P.S. pa ti stvarno nemas previse srece sa plocama, stalno te nesto zeza... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sad jedno bedasto pitanje, jel imas neki noviji cpuz ili neki stari? tu bi ti mogao lezati problem, meni kod prelaska na p35 plocu je stari zezao s dosta stvari a i zaleti se jos jednom provjerit jel c1e stvarno iskljucen
![]() |
#29 |
Premium
|
Eto, igrah se malo s plocom, sve je u redu, sve radi, cpu-Z kenja kvake... ugl eto dotican proc na nForce 680i SLI nije isao preko 2700 mhz a sad bez problema na 3,72 radi... s tim da sutra ide bolja pasta i zalman na njega pa cemo dalje... a kaj se X38 ploce tice... ja zadovoljan skroz... zasad nemam nikakvih zamjerki... No jedino šta mogu reć je da mi se čini da abit IP35 radi bolje... jer imam doticnu kraj sebe u drugoj konfi i nekak ljepse radi kolko mi se cini... a tamo je i slabiji proc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja ti mogu reci samo da je ip35 losija ploca od xbx2, veci naponi potrebni za proc i memoriju, vece varijacije kojecega.. pa samim time vjerujem i vecine x38 ploca ukljucujuci QuadGT radi se o istom dvojezgrenom procesoru na obje ploce. a sto se tice 680i chipseta, pa vjerujem da smo davno prozvakali tu temu i da taj chipset ne zasluzuje ni 50% novaca koje kostaju ploce s istim zbog kojekakvih problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|