|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
WD passport & Razer Lachesis
Ovako prvo disk: Wd passport sa 250GB dobio ga jucer, ima problem kod snimanja. Kad selim velike fajlove gore, otprilike 1 u minuti se čuje "klik" kao da glava u nešto lupi, te se presnimavanje uspori za neko vrijeme (što traje 4 sekunde), i nakon toga opet normalno nastavi snimati, Druga stvar je da uopće ne mogu preseliti neke .iso fajlove - jer mi napiše da je disk pun (a slobodno ima tipa 200 GB). Sad mišonja: Kad ugasim komp ili ga restartam, miš se ne pokrene. Moram ga isčupati i ponovo ukopčat u usb utor - tad proradi normalno. WTF!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Za Razera nista novo ja sam imo istih problema ali sa copperhead mislim da im je to u krvi jer mi i brat ima copperheada i ima istih problema samo sto se to nije dogadjalo svaki put. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Što se tiče diska i veličine datoteka - nesmiju biti veće od 4 GB (FAT32). Ali zašto se usporava i dalje mi nije jasno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li provjeravao bad sectore? Prekopiraj sve bitno s njega i istestiraj u HD Tuneu, chkdsku i napravi full format u NTFS. Ako kod formata zašteka, vjerojatno je neispravan.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Orthodox file manager
|
|
![]() |
![]() |
|