|
![]() |
#1 |
Banned, spam, spam, spam
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() kupio sam sapphire Hd2600xt 256 mb ddr3 i instalirao drivere 7.11 i ne izgledaju mi baš najbolji. u bioshocku mi je malo nazubljena slika. koje mi drivere preporučate za ovu grafičku? hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
upali si AA
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
najbolji su najnoviji driveri posto je rijeco o relativno novoj seriji grafickih kartica tako da ce trebati izaci par verzija drivera dok sve ne sjedne na mjesto i da, upali AA pa nece nis bit nazubljeno ili igraj na vecoj rezoluciji |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned, spam, spam, spam
|
sve je upaljeno, prijatelj mi je jedan ima istu grafičku i imao je isti problem, i snimoi je nove drivere, ili starije,....nezna ni on koje je snimio i sad mu je sve u redu. znaš li ti slučajno koje? odnosno jeli uopće moguće da je to do drivera |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned, spam, spam, spam
|
![]() i još jedno pitanje wolverine...jesi ti rekao administratoru da me bana? ako jesi zašto? čime to sam ja zaslužio ban' time što te nisam htio poslušat u vezi procesora? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
nisam ja reko toru da te bana za to si sam zaslužan ![]() što se tiče tvog frenda kod kojeg je slika OK nek fino pogleda koje drivere koristi pa ih i ti instaliraj
#7 |
Banned, spam, spam, spam
|
jeli tor glavni za bananje ljudi? snimit ću onda najnovije drivere pa ću vidit,mada mogu reć da nisam baš zadovoljan sa ovom hd2600xt, nije baš jaka kolio sam mislio, malo mi trza bishock kad je sve uključeno, nadam se da će to nadoći a novijim driverima |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
#10 |
Banned, spam, spam, spam
|
reci wolverine to što si mislio reć, ako je vezano uz grafičku, ako nije onda bolje da šutiš ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
mislio sam ti reč da si me mogo poslušat i uzet HD3850 pa sad nebi kukal....no bolje je da šutim jer tebi nekaj objasnit je Mission Impossible čak i za svemogućeg Toma Cruisea, a kamoli meni ![]()
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
For ATI users, you can only force AA in XP or Vista if you rename your Bioshock.exe file to Oblivion.exe, make sure Catalyst AI is activated in your Catalyst Control Center, and then right-click on your BioShock launch icon, select Properties and in the Target box add -dx9 one space after the end of the line and click OK, similar to the example above. |
![]() |
![]() |
#15 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
#16 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Nezelim riskirat ban, ni na bilo koji nacin vrijedjat ikoga, ali nakon citanja cijelih rasprava oko CPUa samo me zanima jedan odgovor od "tbradaric"-a: Dali ti slusas narodnu muziku (Halid,Ceca.....i ekipa), te dali imas veze sa bosnom? Hala. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|