|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Imam spomenutu grafičku a taktovi nisu kao u reklamama... Trebali bi biti GPU:625MHz, a Memorija: 1800MHz, tako piše na svim stranicama na netu, no moj ATItray Tools očitava 500/1200!!! Probao sam sa riva tunerom, no ista stvar. Proizvođač je Club 3D, no čuo sam da se i Sapphireove kartice vrte na istim taktovima! Nisam jedini s tim problemom, i drugi se žale no isto kao i ja traže pomoč po forumima. Ak su do default clockovi, koji .... onda $eru na reklamama, ak nisu jer mi ne šljaka grafa ili PC? Jedino Šta mi pada na pamet je da me ždere CPU koji radi na 1.61 GHz, najobičniji Sampron 3000+, kojeg ću se uskoro riješit? Pomozite ako ima pomoći, pls... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Imaš 2D i 3D taktove, u 2D (iliti idle) su manji taktovi radi manjeg zagrijavanja i potrošnje, u 3D (igrama) frekvencije moraju biti normalne. Sa riva tunerom i monitoring opcijom pogledaj taktove u igrama. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() @BlueGene Ma kartica je sasvim ispravna,to sto ti ocitava 500/1200 je samo u Winsima,stavi monitoring i odi u neku igru,pa ces vidjet da je kako treba(625/1800),jer,to zbog potrosnje(jer ne gutaju bas malo struje X19xx XT/X serije ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Hvala na informaciji, već sam se gadno zabrinuo, nitko mi to nije znao objasnit, samo su me zaj..... da sam prevaren! ![]() Thanks |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|