|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zyxel Prestige 660HW-T3
imam problem sa ovim routerom i utorrentom brzina downloada mi je premala.nemoze mi otvorit port 12000(sam sam ga stavio,ali ni defultni ne radi).na netu sam procito da moram srediti u nat modu(i to sam napravio ali i dalje ne radi,moze neko pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Očito nešto nisi napravio kako treba. Postavi fiksnu IP adresu na kompu ili ako Zyxel ima opciju da po MAC adresi dodjeljuje određenu IP adresu. Ostali potreban info imaš ovdje: PortForward Zyxel 660 & µtorrent. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam isti router i moraš mu još ili propustit taj port u firewallu ili ga ugasit...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo ovo su moje postavke i dalje ne radi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
za*** 2x post |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
|
192.168.1.30 je prva ip adresa koju dodjeljuje router po DHCP defaultu, pa pretpostavljam da nisi postavio fiksnu ip adresu na mrežnu karticu. Dakle, ako nisi, u TCP/IP properties od mrežne stavi 192.168.1.30, subnet ti je 255.255.255.0 (sam se upiše), def. gateway 192.168.1.1, DNS serveri su od ISP providera, ili potraži open dns adrese pa njih stavi...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
pa to jesam napravio sve je to kako treba ali jednostavno ne radi,imam usb adapter siemens 108 (to mi je wi fi kartica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Laughing Man
|
A što se ti buniš? Opće poznata stvar da portforward na nekim routerima ne radi kako treba dok je dhcp ukljućen. I što je toliki problem upisat fiksni IP na jednom kompu? Uostalom dečko kaže da je to i napravio. Prema tome... @crni2301: firewall ti je krivo podešen. Source adress ostavi sve na any, any, a destination ti je single i 192.168.1.30 Također iz selected services makni any za udp i tcp i ostavi samo utorrent (meni je ovo kako je kod tebe otvorilo sve portove, pa sam bio malkice bez ikakvog firewalla na netu). Sorry tek sam sad primjetio grešku ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |