|
![]() |
#1 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() DE mi recite par stvari oko AtiTool-a? Posto sam do prije par dana koristio Geforce 3! Kod automackog trazenje MAX Core/Memory, traje mi predugo, kak taj prcoes smanjiti i da bude uncikovit? Koliko je atitool dobar za clokanje, za razliku od drugih programa za oc graficke? Evo mojih rezultata : Kao prvo stok je 270/270 1. Max Core CORE 369,94Mhz MEMORY 328Mhz Sta kazete na rezultate, jel to OK! STa kazete da modam novi bios , dal bi postigao vece perfomanse?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
meni je taj atitool na radeonki 9500pro nalazio predobre rezultate da bi bili istiniti, a ista stvar mi je bila i sa grafom iz siga ![]() mislim da je to trazenje max frekve cista glupost, i jos traje fakat predugo, ti rezultati nisu realni ![]() ja koristim rivatuner, i meni je najbolji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja koristim za clockanje Rad Linker koji dolazi sa Omegom. Dobro služi a imaš mogućnost i napraviti si profil za svaku igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Znate sta sam primjetio, kada na primjer u Atitoolu namjestim max core i mem i pokrenem 3dMark..i nakon par testova izbaci 3d mark u win! a kada namjestim max core i mem u Rad Linker sve super 3dmark odradi! IZGLEDA da ATITool nije bas stabilana za MAX Clokanje!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|