|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
utorrent - problem nakon postavljanja stalnog IP
Dakle, pojavio se cudni problem..... Ako utorrent spustim u tray, nakon nekog vremena program se smrzne, i automatski "povuce" sve programe sa sobom - za bilo koji program koji zelim pokrenuti javi se error - "0xc0000142" - Aplication failled.... I naravno, gledam sto bi moglo biti - na netu se spominje problem s virtualnom memorijom - imam dva diska pa sam virtualnu stavio samo na drugi disk na kojem nisu windowsi. Pa sam pomislio da je mozda u tome greska, stavio virtualnu na disk na kojem su windowsi - ista stvar.... Jedino sto sam mjenjao na kompu je bilo postavljenje stalne IP adrese - ima li mogucnosti da su te dvije stvari povezane? Gleda sam malo po logu, ali errori se prijavljuje tek kad pokrenem neki program pa javi onaj gore error, tako da nista od toga... Zanimljivo je da dokle god je utorrent otvoren kao prozor (nije minimiziran) radi bez problema, cim ga minimiziram, opet se nakon nekog vremena smrzne..... Neki savjet, a da nije tipa "uzmi drugi program za torrente" ili "reinstaliraj...(utorrent, windowse ...)" ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
eto, nadjoh rjesenje.... problem je bio u poruci "TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts." nekakvo ogranicenje koje je microsoft uveo sa SP2 kao zastita od trojana, viruta itd... U svakom slucaju, nasao sam patch za to, povecao broj i problem RJESEN!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|