|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pioneer DVR-112D, puca kod prženja CD-a
Ovak, imam Pioneer DVR-112D(SV) i prilikom przenja CD-a pukne na 20-30%. Probano sa vise programa za przenje, i dvije vrste medija. Jedan Traxdata, drugi neki Ramedia. (noname) Mislim da se to dogada otkad sam brisao jedan CD-RW, tj onda je prvi put javio gresku da se neda pobrisat, poslje toga skurio sam jos jedan CD i to je to. Probao sam s nekom przom iz 2002. godine, i przi normalno sve. Jel to za reklamaciju, ili je tipicna nekompatibilnost medija i prze? Drugih medija nemam za probat, kupit cu neki Verbatim pa probat navecer kad dodem s posla. Inace, cita i przi DVD normalno, i cita CD, samo puca pri przenju.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj malo i druge medije. Ako i oni budu pucali, reklamiraj pržu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Probat cu, navecer kad se vratim s posla. Verbatim CD-R je ok za testat? Damn, nadam se da ce radit s drugim medijem, jer nemogu nac racun od prze, makar nebi smjelo bit problema jer je kupljena u ducanu u kojem radim.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Moja snima Verbatim CD-e odlično (one s bijelom naljepnicom, 52x), dok mi je traxdata valuepack puknuo prilikom snimanja s alcoholom na nekih 10%. Inače koristim samo verbatim, pa sad ne znam da li je stvar bila u jeftinom traxdatinom CD-u ili ne voli takve medije...
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
I meni puca na snimanju audio CD-a. Bez obzira na brzinu snimanja, bez obzira na medij (probao sam ih nekoliko), obavezno pukne na nekih 45%... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni su dva komada 112 pravili problema i nakraju sam uzeo Asus koji radi odlicno i tiho,bilo je to vec negdje na netu da novi pioneer modeli brljaju sa cd-ovima dok dvd-ove snimaju normalno.
![]() |
#7 |
Banned
|
Istina, upravo sam malo guglao... Prelazim na Samsunga |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
probaj puknut novi firm ako ce i dalje pucat,reklamacija isto ko i ja svoju nakon trece reklamacije dobio sam postenu,koja radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|