|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem kod pokretanja 3D aplikacija?
Kartica ja ATI Radeon 9600xt 256mb, kod pokretanja bilo koje igrice javlja sljedeću poruku: FATAL ERROR: CANNOT SET DISPLAY MODE! Gf x API error: (DIRECT 3D) CANNOT CREATE RENDERING DEVICE Probao sam dvije vrste drivera isto ova poruka, molim za pomoć nekoga tko bi znao u čemu je problem. Hvala unaprijed! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
na svim igrama ili samo nekim? reinstall drivera pomoću driver cleanera i stavljanje najnovijih koji podržavaju ATI 9600 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Probao sam dvije instalirat, Serious Sam 2 i još jednu ne znam sad koju nisam kod tog kompa kod pokretanja obje javlja gore navedenu poruku, prvo sam probao sa najnovijim driverima sa ATI-jeve stranice znaci 7.11 samo display drivere i wdm drivere pošto kartica ima VIVO, zatim sam probao starije drivere 7.9 komplet sa catalist centrom (i jedni i drugi piše da podržavaju 9600 seriju) ali u oba slučaja isto, u 2D aplikacijama kartica radi sasvim normalno.
![]() |
#5 |
Premium
|
Pobrisao drivere i instalirao orginalne(prastare) koji su došli s karticom i s njima rade igre normalno, tako da će ostati stari driveri jer s novijima iz nekog razloga neće da rade 3D aplikacije!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|