Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.12.2007., 20:01   #1
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
FIFA 2008 multiplayer

Sa frendom sam povezan u LAN-u. Pokrenemo igru i jedan od nas u multiplayeru pokrene igru na Initiate a drugi se join-a i sve 5. odaberemo timove svaki i load-a se igra i taman kad treba počet piše connection lost. Nzenam zbog čega je to pa ako neko zna molim pomoć.
Chome je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2007., 10:19   #2
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
mhmh,računam da ste sve podesili dodjelili na oba pc-a ip adrese,možda firewall ugasili na oba pc-a,skinite zadnji patch.
demetrius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.12.2007., 10:48   #3
Chome
TK
Moj komp

Chome's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor demetrius Pregled postova
mhmh,računam da ste sve podesili dodjelili na oba pc-a ip adrese,možda firewall ugasili na oba pc-a,skinite zadnji patch.
Pa mrežu imamo već dosta godina i znali smo već igrati neke igre ali ova neće. Znači imamo normalno podešen isti workgroup, svako svoju IP adresu i sve što treba. Inače mreža funkcionira ok. On ima samo windows firewall koji ne bi trebao biti problem a ja sam svoj outpost firewall isključio baš zato da isključim mogućnost da firewall zeza.
U biti mi se u igri vidimo i spojimo normalno ali kad se loada onda pukne veza. Patch nisam skinuo jer nisam ni znao da ima a i igra nije origigi pa možda je i to problem.
Chome je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2007., 10:54   #4
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
skini patch pa probaj,govorim to jer je tako meni bilo jučer sa age of mythologyjem isto je sranja radio u mreži kad bi se spojio odbrojavao i bi do nule i tako unedogled,kad smo skinuli zadnji patch sve proradilo,nek i frend proba isključit firewall.
demetrius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno