| 
 | |||||||||||
|  02.12.2007., 23:54 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2007 Lokacija: Mostar 
				 | 

Komp se "zaledi" ?
			 Znaci igram nesto radim beze po programima odjednom mi zasteka komp stane sve i onda nakon 5-6sek se "odledi" . Nadam se da ce neki skuzit jer neznam kako da to objasnim. Sto se tice temperature ona je ok oko 45stupnjeva. Ako tko ima kakvo rijesenja neka mi pomogne. | 
|   |   | 
|  02.12.2007., 23:57 | #2 | 
| PizzoZder Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Umag 
				 | Baci tu kramu od pentiuma II u smece. 
				__________________ Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  03.12.2007., 00:21 | #3 | 
				 | aha da je bar kanta nebi se zabrinjavo  e4400, 8800gts 640mb,2gb rama,abitova maticna et to je ukratko. da nadodam : kad sam formatirao komp sve je bilo OK onda kasnije sam umrezio kompove i od tada mi se to pocelo pokazivat ali sumnjam da je do do toga | 
|   |   | 
|  03.12.2007., 00:34 | #4 | 
| PizzoZder Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Umag 
				 | A moguce da imas kakvog nametnika, jesi proskenirao poznatim alatima? 
				__________________ Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera | 
|   |   | 
|  03.12.2007., 00:46 | #5 | 
				 | Ma nije do toga ovo mi se desavalo i prije formata i nakon i to uvijek kad umrezim PC sto se tice nametnika toga nemam siguran sam. Inace mislim da je do optickog drivea jer inace kad stavim nesto u drive onda pocne stekat svakih 2 min | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |