|
![]() |
#1022 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() @ Jozha: he-he...bas sam same cekal na neku "nemoralnu"ponudu!! al od tebe,"starog"jahaca... ![]() pa kaj ti neznas za pravilo da se Zderonji prvo ponudi kotlovina,rostilj,hlaadna pivica i sl... a kad dojde vu tvoje dvorisce......hitis mu u ruke lopatu il kramp i velis:e ,kume..ona ljivada tam,e,da..tam je moja "draga"zamislila olimpijski bazen za sebe,decicu i svoju mamicu...pa kad iskopas do 2.70m ,javi se..bumo vidli jel bu ostalo kaj safta od kotlovine i pecenih spek kozica sa rostilja,a i ima tam pol pive je ostalo od Stefa Sifiliticara pak si popi, steta proliti.... ![]() ![]() ![]() @ledek pecaros: fotelja?? ne,ziher nisu iste...tvoja nemre bit tak zmazana i rasklimana(ipak treba nosit 120 kila,ne? ![]() ![]() ![]() @rendula>>telka...ma neki Thompson 83ekran 100mhz,sljika vu sljiki,babi i deci za tex-mex sranja i story supernovu odjemput ![]() ![]() ja ti to gledimsame kad MORAM(kak ovi dana!! ![]() eto tak je to deca draga....... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: je.em vam led i rizu.....
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1024 |
Prigorec po defaultu
|
![]() starom huncutu,novozagrebackom fakinu,fanATIku,prijatelu i Zderonji...Jeltzu Vogonu JR,da nam cim prije ozdravi,da prestane kehljat,pljuckat i kihat,da se scaja i limuna vrati na staro agregatno stanje(Zuja,cim hladnija,prosim lepe!!),da mu grlica ljubimica zakenja novu igracku,da mu zena skuha spek fileke,sarmu,zuljbu, ma se odjemput ,zeli frend Mitzek.....uz pjesmu..: "samo ozdravi mi ti"....zeljama se pridruzuje i ostatak PCex foruma uz pjesmu"bolujem ja ,bolujes ti..." ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ljudozder jen!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Žena reži na mene, punica reži na mene ![]() Jer opet nisam doktoru otišao a obećao sam. Ali mi je danas bolje ![]() Žena se zabrinula tek kad sam tužno gledao u ogromnu porciju mješanog mesa i prebirao po tanjuru... Sinoć sam u pol dva ujutro smazao hrpu pršuta, kobase, fete, pol teglice feferona i par rajčica i danas mi je već puno bolje ![]() ![]() ![]() Jedino mi zlato moje jambra na račun printera koji hoću kupiti-da kaj nisam mogel naći ružnijeg i glomaznijeg i da nebu ona zid štemala da se to može staviti pored kompa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
sve čestitke jelc :clap: :clap: :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: to te ja pitam!!!
Citiraj:
A radodajka se zove Rajna a poštar je Ivek i ima motor. Ali ni to mu nije pomoglo jer je promašil most i opal unutra. Na kraju je okrivil lokalne huligane ali ja mislim da su maligani bili u pitanju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: to te ja pitam!!!
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
pokrise z vuhima i uzivaj zivot,Jerry!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
Super Moderators
|
Re: a kaj bi ti bez zene i punice...?
Citiraj:
![]() Ali sam dimeka na milost i nemilost ženi. A valjda imaš dost staža da znaš da nije najzdravije biti previše skup ![]() Do par dana ajd nekak, poslje već šnjofa na kolinje. Prvi dan te žali kaj si bubini, drugi tak-tak, treći te već gleda ko zmija žabu. Bolje si je nać posla nego biti previše doma ![]() Ma znaš kaj-dobro si me podsjetil ![]() Obavim ja kaj trebam pa u petak-subotu zapalim gore. Možda i Paškea žena pusti z lanca pa se najdemo u Zaprasiću na Žuji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: a kaj bi ti bez zene i punice...?
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() rekel je da bi bil red......a Paske? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() I usisa smeće, pomete šutu. Spremi alat gdje mu je mjesto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: a kaj bi ti bez zene i punice...?
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A bumo vidli... Izgleda da ga je žena gadno stisla kad jedan Prigorec prodaje grafu ispod cijene ![]() Možda nije razmišljao pa je ženi spomenul kak si ti prošel. Pa je dobila inspiraciju ![]() Ili da se nađemo ko zadnji šlaparoši (a kakti nismo) oko 12.00 na placu:burn: Ajd da se dogovorimo za petak/subotu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Magister Mundi sum!
|
Znate ke , meni se sve čini da je bolje ostati neoženjen . Ljepo šaram uokolo , mogu delati kaj god oču , niko me nebu zajebaval kaj sam za kompom , ili kad hjuto rano prejdem u ribičiju ![]() Dakle , ja se ženil onda bolje nem , radije svaki tjedan drugu žensku nego jednu za sva vremena pa mi ne dala mira , a da ne velim da sa ženom u paketu dojde i punica ![]() Jedino či bum našel kakvu Pcfreak žensku ( dobru naravno ![]() ![]()
![]() |
#1038 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Reklamacije nemaš, jedino možeš tu i tamo prigovoriti punici i nahuškat je na vlastito dijete ![]() Pozitivno je poznavanje mehanike motora sa unutrašnjim sagorjevanjem, šlajfom, ubodnom pilom i solidnim poznavanjem i manipulacijom hardwareom. Osnove rastavljanja i održavanje većine modernog pješadijskog i lakog protu-oklopnog naoružanja ![]() I najvažnije-mora u startu biti svjesna činjenice da bu se udala i morala podnositi konjinu cijeli život takvog kakav je. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Banned
|
Ma sve je to u redu oko neženidbe ali nakon nekog vremena se umoriš.Nemreš više bit pas tragač koji nonstop traži frišku krv da joj malo zagorča život.Na kraju najdeš neku kjoa ti se čini najboljom ili neku koja se još nije udala a nik ju neče. I onda nakon nekog vremena nemreš bez nje. Jer em kaj posprema i kuha, pobire okolo kaj si rastepel, brine se da parketi fino budu zglancani, da ne zaboravim i čistu wc školjku, a tu je narafski i punica.Hma to baš i nejde u plus. Daklem bolje se oženit.A možda i nije.Kaj mislite vi oženjeti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
a po doma...kompromis i uvažavanje. i sve leti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
je,lijepe je bit decko,hitar kak lovacki pes,di ti trag zamirisi,vudri..do kocena...je..al ko ti bude zmazano pral,papicu kuha,tetosil te kad si u qurcu...mislim mama(stara)vise nije u igri,ono , nije stemerski.... je..pak si onda isces neku ili lepu ili pametnu(ah,one su tak i tak sebi najljepse i najpametnije!!) i odigras "vrhunsku rolu macke i misa ",ne kuzeci da si odpocetka role ti onaj koji cijuce!!! al to saznas,brzo,vrlo brzo!!!! ![]() jes da sam u kazni i pomalo pod losim utiscima b(m)raka ..al kad ste vec pitali... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tako da nije bilo "kotrljanja bureka" i buci-buci ![]() Jebiga-nemreš lagat da si najbolji na svjetu nekom tko te pozna ![]() Sa punicom je bolje biti dobar. Barem u mom slučaju. Imaš gdje zbrisat kad se pokolješ sa njom. Prije je bilo uobičajeno da kad je svađa žena zbriše majci svojoj...a-ha da ne bi. Punici zbrišem JA-pa nek onda ona objašnjava majci svojoj zašto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
uh,uh.jebate...pa gle:confused: ![]() ![]() onda ak ste skupa rasli,ne onda te se i punica seca,onak ko dobrog dececa iz kvarta kaj furt pozdravi,jel,a da, pa on nemre biti bolji za moju "princezicu"...i blablabla umre u uvjerenju da je rodilo "zlo" bice koje truje "jadne,male muskice"...ma ,mos si mislit ![]() ![]() to su ti tak i tak neke njihove interne spike.... ![]() ha,opet,nikad se nezna,morti si Ti samo imal puno vec srece u izboru nek mi ,kaj ga male,male nagrajsamo!!(jel ko spominji Paskea!!!AMDejca.....mne,to veter susti.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Super Moderators
|
Eh....sad, da te neznam... Radi se o tome da bi TEBI TVOJA žena jajca otifkarila da se usudiš zbrisat NJENOJ majci ![]() Mislim da bi ti prije oprostila kupovinu hrpe hardwarea, kurvanje i opijanje neg to ![]() A kaj se tiče "mazanja očiju"-stvar je u tome da i jedna i druga bez problema zajebavaju MENE kaj me ide...ali za međusobnu raspravu bogme nemaju živaca. Znaš kak to ide-žena je u stanju cijelu noć nekaj drobit tebi, ali majci svojoj bogme ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Moderator
|
Upomoć !!!!!!!!!!!!!!
Trebam hitno nekakvu normalnu dijetu ili normalne dijetne recepte. Danas sam skoro skviknul. Završil sam na hitnoj vu Zaprasiću. :mad: Tlak mi je skočil sa mojih normalnih 130/80 na 180/115, a jučer mi je bil i veči jer mi se je tak vrtilo vu glavi da se nisam mogel dignuti iz kreveta. Odmah sam završil na EKG-u i sva sreća da je sa čukom trenutno sve vredu. ![]() Uspjeli su mi skinuti tlak na 160/100. ![]() Sutra idem ponovno na EKG i vađenje krvi kod vampira. Moral bum pod hitno skinuti oko 10-15 kg, više se kretati ili se početi baviti sportom. ![]() ![]() ![]() Djeta: Voće koje inače ne jedem, Povrće koje izbjegavam. Dozvoljeno je od mesa Riba, piletina i puretina, ali nepečena ili pohana već kuhana ili dinstana iz safta, ali bez safta. Upomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1047 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: Upomoć !!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Istina na kraju se ipak moraš oženit, šta bi mi bez njih jednog dana, ali ništa prije 30. Ah lako šta ja sad pričam nikad neznaš šta ti sutra donosi, na kraju se oženiš sa 20 a nisi ni razmišljo o tome.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Re: Upomoć !!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
Ja se odričem, u tom služaju, člana Izvršnog odbora i predsjednika Viječa za imenovanja.
![]() |
![]() |
|
|