|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Optima Huawei EchoLife HG550 i 2 kompa?
Imam kod cure dva kompa povezana crosover kablom (jedan pokrece neke programe s drugoga) i ta mrezica lijepo radi. Neki dan su mi iz Optime donijeli navedeni ADSL modem/router i sad bi to trebalo spojiti. Nazalost, nije me bio kad je monter dosao, veli punica da je kemijao nesto, uzglavnom, istekao je postojeci UTP, ustekao router, slozio konekciju i otisao. Sad mi trebaju oba kompa spojena i barem na jednom pristup na internet. Huawei je u router modu, zanimljivo da je na adresi 192.168.0.10, na kompu koji je na 192.168.0.1, a drugi je na 0.5 Huawei ima 2 RJ-45 prikljucka, da li mogu tu ustekati oba kompa i kako podesiti da to radi? Meni nije uspjelo...cim pristekam drugog (straight kabelom), router popizdi, pali se naka zuta ALM lampica (alarm?) i onda nista ne radi...ponekad pocne tiltati i DSL ledica ![]() Se moze to uopce tako ili treba prckati/podesavati kineza? Znam da bi inace trebao switch, ali komp na kojem je ADSL slucajno ima dvije mrezne ![]() Probao sam tako i spojiti, ali onda se kompovi ne vide, kad odstekam kineza, opet proradi LAN ![]() Help...kako da to poslozim? Na kompu s dvije mrezne je XPSP2, a na drugome SP1 ako je bitno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|