|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
MikroTik problem
Dakle imam mrezu spojenu kao na slici ... i sve je radilo ok do zadnjih mjesec dana .. samo odjednom pocelo je izbacivati ... prvo je bilo shakih 2h ... pa sve manje i manje .. u zadnja 2 dana to izbacivanje se povecalo i sad izbacuje svake 2min, i danas sam ugasio tik na par sat i kad sam ga upalio ide se spojiti da nesto vidim na njemu: spojim se i par sec budem u winboxu i onda sam odjednom pise da tik vise nije spojen ... odem na tavan vidim sve ok ... nema pojma sta je ... al u zadnjih nekoliko tjedana skroz je lud .. jeli se kome desavalo sta slicno, il neko ima prijedlog kak da to rijesim tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
popni se na tavan, izvadi memoriju. prebrisi kontakte, lagano ju osusi. ubaci par onih vrecica za vlagu sto ih dobijes kad patike kupis u kuciste i opet ga zatvori. sredi bolje ventilaciju istoga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ok ... tnx, nadam se da je do toga ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
jeli bi mogo to malo opširnije pojasniti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
da podijeliš mrežu na više podmreža. zamisli to kao da je lakše prenijeti tri male kutije nego jednu veliku ![]() recimo, jednu mrežu staviš na 172.16.4.xxx subnet, a drugu na 172.16.3.xxx govorim primjera radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|