|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Problem
Konfa je :MSI Platinum K9N , AMD x2 4200 (AM2 socket), memorija je jedan chip Lingmaxa 800 mhz - 1gb. Esda problem je sto u sred rada (nije uvijek isti vremenski period ) se komp ili resetira ili smrzne pa ga moram ja resetirat. neznam dali je problem u interakciji neke od komponenata ili sto (mozda temperatura diskova9 . Btw temp diskova je nekih 45 stupnjeva C (previse ili ne ?= Pozdrav i havla na pomoci. |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nije to neka kriticna temp za hardove. Otkad se to desava? Koja grafa? Drugi driveri? Napajanje? Memtest prolazi?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Graficka je 3D club N vidia ge force 7600 GT, diskovi su WD i Segate od 750 gb (podatkovni) i onaj na kojemu je sistem WD Raptor od 36 gb. Nedavno sam reinstalirao Windowse i stavio taj ram. Windowsi su isti koji su i prije bili XP SP2 |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
|
Znaci prije je radilo sve ok dok nisi stavio taj keks rama?Skini memtest i napravi test da vidis je li ima errora i je li problem u memoriji. http://www.memtest86.com/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Bedem skinuo mem test. Ajd jos jedno pitanje da ne otvaram novi thread zasto mi HD tune vidi disk Segate ST3750640NS (sata 2) kao SATA 1. Nije jumpiran kao SATA 1 |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|