|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() upalim kompjuter, upali se i power led. cooleri rade i to je sve. na monitoru stoji "no signal". necujem da radi HD niti kakav zvuk dolazi od maticne. sumnjam na graficku ali stara mi ne pase da vidim je li do nje. neda mi se sad kupovati dio po dio da bi isprobavao u cemu je problem nego ako neko misli da zna hvala na savjetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Prije će biti da je matična, trebao bi to malo raskopati i iztestirati na drugom kompu ako imaš mogućnosti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
pokusao sam da raskopam i vidim u cemu je stvar ali ne uspijevam jer je velika razlika u godinam medju racunarima pa komponente ne pasu. nego sam vidio da kabal od gp speaker uopste nije prikljucen pa sam pomislio da je ipak maticna u redu ali nemoze mi dati nikav zvucni signal. prelistam knjigicu ali nigdjeh ne nadjoh prikljucak za taj gp speaker. pregledam po maticnoj ali ne mogu nac nigdje odgovarajuci prikljucak gdje bi prikljucio. maticna je MSI K9AGM3 (MS-7367) ima li neko s iskustvom u vezi ovog sranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po manualu (str. 28 tj. 2-14), zaista nema pinova za priključak speakera na front panel konektoru (JFP1). Jesi li dobro spojio ostale žice s front panela na taj konektor?
![]() |
#10 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
da nije proc?? i ako se ne pali disk, da nije nešt s napajanjem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
front panel prikljucen normalno po manualu ali kad ukljucim ne pali se hddled. ne znam da li je to normal ako ploca rikne ako ne radi hdd mislim da ipak trebao da boota Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 01.12.2007. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
da, nema ![]() skinuo sam njihov PDF sa uputstvima i nema, koja glupost ili cemo se morati pomalo naviknuti da ce MBO biti sa sve manje stvari na koje smo inace naviknuti ![]() ako si dodao straznji USB ili neki drugi bracket probaj otkopcati, mozda nesto od toga radi probleme
![]() |
#13 |
Registered User
|
sraznji usb su u back panelu i inegrisani tako da nemam pojma kako ih iskljuciti. jos je prikljucen memcard reader ali njeg. led je upaljena cini mi se da cu ipak morati po novu maticnu iako je ova tek mjesec dana stara skoro sam zvao servis i kazu mi da moze biti i da je procesor ili ram.posto nemam drugi komp da to isprobavam ima li jos kakav naci za provjeru tih dijelova Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 01.12.2007. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo skini odavde ISO pa provjeri memoriju zaprzi i bootaj s CD-a pa vidi http://www.memtest86.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
xsehux, daj malo istraži čemu služe i neke druge tipke osim "pošalji brzi odgovor" kao što je recimo "edit", a ne slati svake minute poruku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|