|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Spider launch Warsaw
Pa ide to tebi Hojza, baš si sve lijepo napisao iako koji tehnički (zajedljivi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
je,je slažem se...svaka čast horza...sve stručno obavljeno...i detaljno je objašnjeno i za one koji nisu kužili što platforma znači....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://www.pcekspert.com/jpg/article...e-x-rig-02.jpg daj samo reci jel ovaj požar-button namjerno iznad grafi ili je marketinški trik? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Jako dobro Horza! ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
zadnje 2 godine nisam u ovim vodama, tak da nemam blagog pojma ni o čemu, pa mi ne bi baš bilo pametno ubacivati zajedljive komentare... iako mi na pamet padaju jedan-dva... recimo o ponašanju phenoma u multithreaded aplikacijama pod vistom, ili spike poput "ovo je najbolje, al zapravo nije najnajbolje jer nemamo para za razvit najnajbolje, pa evo nek ovo bude najbolje" ![]() ili recimo crappy podrška za opensource drivere...
![]() |
#9 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
u nekim testovima load na jezgrama nije bio dobro distribuiran. npr. 3 jezgre bi bile 100% opterećene, dok bi četvrta bila u idle-u, iako bi u datom trenutku sve trebale biti na 100%. i druga situacija je da su sve jezgre full opterećene, a onda bi na jednoj od njih opterećenje počelo varirati, iako bi u datom trenutku sve trebale biti full opterećene. eh sad... dok ne testiramo ne mogu reći o čemu je riječ, a sve mi se nekako čini da je to još jedan od "feature-a" viste ili greška u njenom task manageru i da nije do procesora.
![]() |
#10 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Čitam i baš mislim da bi prije moglo biti do OS-a i onda tako završiš komentar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Postoji li mogucnost da AMD izbaci u doglednoj buducnosti X2 Semprone za nadolazece sockete?
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Btw. Treba pošteno resizeat sliku za članak... Al sve drugo pohvale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|