|
![]() |
#11041 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11042 |
driver
|
Danas su izbori. Potrebna je zato malo jača hrana...počinju pripreme, dinsta se kiselo zelje s kimlom, na red čekaju tri para krvavica a krumpač restani na luku dolazi zadnji. Dobar tek svima a naročito onima koji glasaju prvi puta !
![]() |
#11043 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11044 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne spamajte po Žderama ![]() Danas klasika-juha, pire, pohanci i kristalka.
![]() |
#11045 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11048 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
heto, ja se vratila iz Istre hrana: prvi dan - pršut, 3 vrste sira, rolana dimljena slanina, masline večera maneštra sa bobići fuži s tartufima, fuži s pršutom i sirom, njoki sa saftom od srnetine istarski ombolo, peceni krumpir, dinstano kiselo zelje fritule s umakom od suhih smokava + medica, malvazija i teran drugi dan: standardni doručak, ručak - pršut, sir, tartufi, suhe marelice, pohane masline i gljive, domaći kruh + 3 različite vrste malvazije (uz svako jelo drugacija) večera - slane srdele s domaćim prepečenim kruhom namazanim pikantom paprikom i ćešnjakom...carpacio s limunovim sokom od orade (za one koji ne znaju to je sirova riba nareznaa na take listiće i marinirana) ....orada s roštilja, blitva, i kuhani krumpir s peršinovim listom za desert - pita od višanja i oraha s čokoladom
![]() |
#11049 |
Super Moderators
|
Jesi nakon toga svega stala na vagu? ![]() Danas suha hrana-fefači, kiseli krastavci, sremska i karavan sir... Hladnjak (najdraži hardware svakog Ždere) je definitivno ispustio dušu, morao sam po novi koji dolazi tek sutra ![]() Usput je i video ispustio dušu...odoše krznaši za novi hardware u tri.... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 26.11.2007. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11050 |
Pod naletima kopita zla
|
ja još na poslu danas sam ujutro maznul dva sednvica kulen, sir i ajvar. za gablec 1/4 kruha, 10dkg mortadele (oko 13h) i jogurt sada je pol 6 i nisam nikaj jel. gladan sam kak prasac... a nebu me bilo odma minimalac do 20h. ![]() edit: našao sam pol like napolitanki u ormaru..weeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11051 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ja sam maloprije pojeo tepsiju pite krompiruše i sad ne mogu ni da dišem kako treba.
![]() |
![]() |
#11052 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Panoramix, napravila sam si tunu na onaj način, ali sam bila glupa, opet, i zaboravila koliko *prezirem* maslinovo ulje bilo gdje osim u ribi. Tako da mi je hrana sad bljutava, ne fina, smrdi, ubacila sam bosiljka da zakamufliram maslinovo, bezuspješno, i ljuta sam na sebe jer mi je to zadnja tuna i zadnje pakovanje tijesta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11055 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Upravo sam smazao 2 pjata jote. mmm rok rok ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11057 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#11058 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11059 |
Super Moderators
|
Ah, stigao konačno novi hardware ![]() Brijem da ga budem krstil sutra sarmom...onak za početak ![]()
![]() |
#11060 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() uzmes mali lonac stavis na plamenik, ubacis tunu (hrvatsku, s komadima a ne onaj talijanski shit u kojem dobis vise ulja nego tune), poprzis u vlastitom ulju (ja obicno je i malo umrvim, posto su ipak komadi), dodas vrhnja za kuhanje, kada se lagano pocne krckati dodas senfa po zelji jos malo mjesas i gotovo je, vrijeme pripreme ~5min ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11061 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja večeras imao posjetu, došli rođak i njegova cura. Pravili palačinke i mazali ih eurokremom i mljevenim plazma keksom. Ma šta reći osim fenomenalno. Jedino je problem što sam izgubio teglu eurokrema u vlastitoj kući, nikako ne mogu da je nađem...
![]() |
#11062 |
driver
|
![]() |
#11063 |
Super Moderators
|
Skočio danas do Trešnjevačkog, uzeo dva para šarf kobasa, špek, 1.30 mljevenog... Glavicu kiselog ("glavica" velika otprilike ko glava mitzekovog pesa ![]() ![]() Sutra pada sarma. Opet ![]() Otišao na cugu sa serviserskom bandom gdje su me optužili da sam lijena mrcina koja organizira Žderonje već sto godina... Dakle mogli bi odvalit jedne Ždere 07.12 Lista za Žderanje: Snjakma Daddy Jeltz Tor (ako dobije izlaz do "povečerja" ![]() Rak Ostali nek se dopišu sami ![]()
![]() |
#11066 |
Super Moderators
|
![]() |
#11067 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Šta je bilo ? Si nešto bolestan ili su konačno uveli restrikcije na poslu ? ![]() Nisam nešto pratio u zadnje vrijeme no vidim da je jedan od glavnih žderonja u banani - baniran što se jela tiče ![]() ![]() edit: neznam šta je ali svakako želim brz oporavak i puno žderanja kad prizdraviš.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 29.11.2007. u 02:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11070 |
Super Moderators
|
![]() |
|
|