Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.11.2007., 22:25   #1
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
adsl i d-link584t

Pozdrav,
zahvaljujući ovom forumu uspio sam d-link iz bridge mode prebaciti u router mode i nije bilo nikakvih problema.Sad u zadnje vrijeme dosta često gubim vezu i primjetio sam da kad ga isključim iz struje pa uključim veza proradi.Zanima me kaj bi to bilo i dali ga sa čestim isključivanjem i uključivanjem nebi zeznul nekaj.
freddie je offline   Reply With Quote
Staro 18.11.2007., 14:39   #2
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
cuj, moguce je da ti puca veza zbog loše kvalitete tvoje parice, ali i moguce je da ti podižu brzinu ili nesto drugo na centrali prćkaju... nazovi SZK pa ces cut sta ce ti rec, vjerojatno ako ti cesto puca veza ce ti prijavit kvar

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.11.2007., 14:36   #3
Enigma9
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor freddie Pregled postova
Pozdrav,
zahvaljujući ovom forumu uspio sam d-link iz bridge mode prebaciti u router mode i nije bilo nikakvih problema.Sad u zadnje vrijeme dosta često gubim vezu i primjetio sam da kad ga isključim iz struje pa uključim veza proradi.Zanima me kaj bi to bilo i dali ga sa čestim isključivanjem i uključivanjem nebi zeznul nekaj.
hehe, istih problema imam. otkad sam uzeo taj router sve je pošlo nizbrdo. do danas imam preko 350 spajanja na net, svako malo se prekida veza. zvao sam tehničku, prijavio kvar, došao 'stručnjak' iz t-coma, promjenio router i... ništa se nije promijenilo. Lik nema blage veze, gleda postavke routera.. aha NAT da da, DHCP hmm, uzima mobitel i zove nekog.. geez wtf, mjenja router i odlazi, mi na istom.
Enigma9 je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2007., 20:25   #4
Ivano
Premium
Moj komp

Ivano's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Imam 2 pitanja: (jako sam nov sa ADSL-om, tek 3. tjedan) Zašto bi mijenjao iz bridge u router mode? I 2. pitanje: Gdje naći Vista driver za nj? Da se ubiješ nemreš nać, a sam router kao da na njihovoj službenoj stranici ni ne postoji.
Ivano je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2007., 10:25   #5
freddie
Premium

freddie's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Evo ja ti mogu odgovoriti na prvo pitanje. Ako imaš samo spojen komp na router onda on neka bude u bridge modu. U router mode se postavlja samo ako imaš više uređaja spojenih na internet , u mom slučaju je to komp i dreambox. Danas opet nism dobio vezu na internet pa sam isključio modem iz struje pa uključio i sve proradilo i sad radi savršeno. Nakon ovog kaj je Enigma9 napisal ne pada mi na pamet da zovem SZK .
freddie je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2007., 13:41   #6
Ivano
Premium
Moj komp

Ivano's Avatar

Hvala.

BTW: Molim vas, ako je netko našao za sebe Vista driver, neka kaže gdje ga je našao. Evo što piše na T-comovim stranicama:
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...l_uredjaji.asp

Po toj logici, na Visti nije potreban driver???
Staro 25.11.2007., 17:12   #7
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Ivano Pregled postova
Po toj logici, na Visti nije potreban driver???
Dobro si zaključio, nije potreban nikakav driver jer uređaj spajaš preko mrežne kartice. Samo postaviš potrebne parametre iste i sve 5
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 26.11.2007., 17:56   #8
Ivano
Premium
Moj komp

Ivano's Avatar

Smile

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Dobro si zaključio, nije potreban nikakav driver jer uređaj spajaš preko mrežne kartice. Samo postaviš potrebne parametre iste i sve 5
Puno ti hvala!!!
Puno si mi pomogao, jer nigdje nać tu informaciju....a neda mi se stavit Vistu pa vidjet, a pa ništa ajmo natrag na XP.

Još jednom hvala!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke