|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Powercolor hd2600xt- neka cudna !
![]() ![]() slikao iz kompa, nije mi se dalo gasit komp xD ! E ovak, sad frend i ja usporedujemo on ima isto powercolor hd2600xt ( kupili u istoj trgovini ma sve isto ) .... i njegova ima drugaciji cooler... i trazim po netu i nemogu nac NIJEDNU sto ima ovaj cooler kao moja.... wtf??' nije mi jasno sta e to..... xD ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nista neobicno drugacija slika nemoras se zamarati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vidim da si se jako natražio po netu... ![]() Imaš je na stranicama autronica.
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo sa slika je ona sa ddr4 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
da je meni samo znat sto ce ovoliki cooler na 2600xt, pa predobro radi sa pasivcem nekim ![]() ali da ne idem u OT, nemoj se nis zabrinjavati, dobio si lijepu tetu na cooleru. Posto cooler hladi, teti je hladno i obucena je. Zamisli da je obrnuto i bio bi sretniji covjek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
koristi rivatuner taj overdrive i ATT su banana,meni ruse sistem svaki put kad bi dirnuo slajder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
|
ATT još nema podršku za clockanje 2600 serije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
imamo istu ploču a i mislim uzeti tu grafičku.da li ima hdmi i da li si je probao spojiti na lcd tv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
|
Sad bas gledam ovu zadnju sliku i jer se to meni cini ili je ova sa ddr4 duza od one sa ddr3 ? ako netko tko ju ima more zmeriti pcb koliki je ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Yup, verzija sa DDR4 memorijom ima veći PCB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hejter
|
Nasao sam na netu da je 9.5 incha ,dakle malo vise od 24cm , ista bestija kao x1950 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Why so serious
|
Da to i mene zanima, zašto je POWERCOLOR tolko jeftiniji od drugih, i HD2600XT i 1950PRO-obje su jeftinije za 100 kuna od konkurenata,dal to znači da su i lošije jer garanciju npr. u VEMILU imaju više nek sapphire?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
Neka kartica nemože imati ''bolju'' i ''lošiju'' garanciju. Može imati dulju ili kraću. A u razlike u cijeni ulaze također i razlike u bundleu s kojim kartice dolaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Hejter
|
A i hladjenje dolazi u obzir , imanje ili nemanje temp. senzore i regulacije vrtnje venta . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Why so serious
|
![]() Citiraj:
![]() Ja sa,m pital dal je bolja jedna od druge, i dal imam koja razlika osim garancije i cijene i temp senzoru, jer ak je u performansama ista kupujem jeftiniju, me razmeš? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
.
|
Razmem, osim eventualnih nedostajanja temp. senzora i dulje/kraće garancije, to su praktički iste kartice, logično, s obzirom da imaju iste čipove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
.
|
Pobogu što ti je tu neshvatljivo??? Svaki proizvođač ima drukčiju naljepnicu na serijskom hladnjaku, eventualno neki naprave drukčiji. Neki izbace i temp. senzor, izbace/ubace veći/manji bundle sve to da korigiraju cijene i to je to. Od jedne čip ide više, od druge manje, od jedne memorija ide više, od druge manje, sve to ovisi o seriji itd... Garancija je također drukčija kod svakog proizvođača, a razlikuje se i između trgovina...i što ti sad tu nije jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Why so serious
|
pa jasno mi je to ali dal ima razlike u performansama između powercolora i sapphira 1950PRO...samo to i dal je ta powercolor dobra, je.. mi se za igricu koju dobiš ili tako nešto bitna mi je kartica..jer nikad do sad čuo za taj powercolor pa mi je zato teško se na nju odlučit, samo se zato dvoumim!! E i još nešt nevezano za tu temu, dal se da igrat igrice koje su napravljene za DX10 u DX9 modu kao što će biti meni primjer kad kupim dotičnu karticu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma nema razlike, sve su to iste graficke vise manje....Ruby ili kako se vec zove kucka u drugoj pozi na slici i to je to ![]() uzmes jeftiniju ili onu s duzom garancijom (sta vec smatras bitnijim) i to ti je to. ili u krajnjem slucaju onu na koju je proizvodjac (ponavljam, ma tko on bio) stavio neki bolji cooler od onog standardnog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Why so serious
|
ma sad se nemogu odlučiti, 2600XT DDR4 ili 1950pro....neki pljuju po 2600XT, ti ju sad hvališ, izgubljen sam!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|