|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
ne moze otvoriti 'stranicu'
hi svima imam sljedeci problem, svi osim mene mogu otvoriti stranicu (http://cobraelite.freehostia.com/) ali ja ne mogu, najgore je sto sam ja admin foruma i stavila sam forum u offline mode da uredim templates-e, isla na cache templates i tu mi zastopalo, resetirala kompj. i nakon toga ne mogu otvoriti stranicu. Kad pingam stranicu pise mi Requested timed out, je li to znaci da je isp blacklistao stranicu ili... uglavnom bilo kakva pomoc je dobrodosla |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pozdrav...posto si rekla bilo koju pomoć...mozda ja nes pomognem...uglavnom ISP te nije blokirao...a stranicu pokusaj ponovno uploadat...imao sam slican problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ne da mi pristup na FTPu, to sam zaboravila reci, a sad ne bi ponovno pravila forum i izmisljala imena subdomena i najvaznije ponovno namjestala forum (forumi, podforumi...) tnx na savjetu, zaboravila sam to napomenuti za FTP |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ne, samo da predugo ucitava stranicu i da je ne moze otvoriti The connection has timed out The server at cobraelite.freehostia.com is taking too long to respond. * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. itd.. mostarski provider, mocable edit: proradilo samo od sebe, tnx moze lock Zadnje izmijenjeno od: sydom. 22.11.2007. u 08:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|