|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Nemam kaj radit na poslu pa kemijam
Daklem ovako: imam svoj komp na kojem imam 2 mrežne kartice. Jedna je povezana na switch na kojem su svi kompovi na mreži i preko kojeg se ide preko stalne veze na Internet i preko kojeg se vrti komercijalni program u firmi. Ovu drugu mrežnu bih upiknuo u server jer i on ima dve mrežne. To bih uradio jer mi komercijalni program oduzme podosta mrežnog bandwitha pa bih na ovaj način rasteretio malo mrežu. E sad kako objasnit mrežnim karticama da komuniciraju direktno jedna sa drugom a ne da idu preko switcha kao do sada! Neznam uopče dali je to moguće napravit ali mi se sviđa ideja da imam direktni link na server. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Moraš napraviti Routing. Odeš u administrative tools i nađeš Routing and Remote Access. Tamo to možeš napraviti. Valja definirati server kao router i upisati static route. Isto se može napraviti comandom: route add "destination" "mask" "gateway" "Metric" "if", npr route add "192.168.0.1 255.255.255.0 192.168.155.10 metric 1 IF 2 sasvim dovoljna uputstva ćeš dobiti ako u command promptu upišeš route i enter kao i primjere. Problem je što to moraš upisati svaki put kada pališ server. Treća je mogućnost da imaš Server2003 pa samo bridge dvije mrežne. Te dvije mrežne moraju biti na različitoj subnet maski ali ti znaš kada imaš već dvije u kompu. Samo informacija za ostale. Zanimljivo za igranje. Imam i ja 2 mrežne ali meni rade na drugačiji način što je još jedna dodatna zaje...a.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() Kaj se toga tiče - moja žena se ne boji krmka poput mene, a kamoli tek vrabaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() joooj! zato i hoda furt z tamnim ocalama po Zaprasicu,da ljudi ne vide kak mu zena njusku podrobi,bar 2-3 puta tjedno!!(naime ,isto toliko puta on kupuje novi hardwer,pa....mislim da slabo skriva kartonske kutije...nastavak znate..!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
a kad on nekaj trzi-joooojjj ,pak je pri njem skuplejse nek vu Aznjmtronicksu!!! ![]() da ne pricam o grafickima kaj se vodom polevaju i na zivo paliju!! ![]() ![]() ps:zasad mi nesme nis reply-at jel je stanovita kolicina stanovitih khm.. proizvoda pri meni ...pa ,znas kak ide to,mamcumu jebmnesmemnismurecjelminebuvrnulnazaj! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() vidim da si se primil "pravog "posla i pocel prasit po "ZDERONJAMA"...... ![]() ak bu fest zlocest..uskoro bi mogel s tobom trenirat ronjenje al ko Kike Curavic(samo bi dole "pozabil" odvezat olovo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ekspert iz sjene ...
|
Pizdek Mitzekofski ![]() Tu prodaješ svima, samo malome, jadnom siromahu ništa ![]() Nebi niti pivu platil, a kamoli tek na ovom jadnom i siromašnom dečecu nekaj zaradil ![]() Kaj se Jozha tebe tiče - ti si videl 512 Corsaira u komadu samo na slikama ![]() ![]() Ovaj tu Zugorec zajebani, nema grunta, pak se oko hardwarea svadi i sudi. Nema veze Mitzek - bude si fino tatek vu dučanu kupil, tvoj je tak i tak s čim sve ne polijan. Kak si sav prkljav i spretan ko gluha svinja tko zna kak si ga samo zgural vu ploču - samo Bog zna. Ah nema veze ... imam pametnijeg posla neg z tobom se tu svaditi - idem fino nosa rovat, to je pametnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: kaj ..?? i to je sve od tebe???
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: kaj ..?? i to je sve od tebe???
Citiraj:
![]() za tebe sam isto cul da si tak skrt da konstantno imas Zatvor....ni govno nemres donirati WC skoljki.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
De dečaci znam da ste si dobri ali ste se sad več počeli sa drekima mazati. Htjel sam samo reć da mrežne nisam spojil kako sam htio ali nema veze. To bu pričekalo do drugog nedostatka posla na poslu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |