|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Hitno!(poprilično) hdd problem
Kupio sam seagate ´cuda 8gb sata i sada jeli netko zna nekakav link za sil satalink 3112 driver za disketu(trebam stisnuti f6 prilikom fresh instalacije windowsa) Ili mi pošaljite nekako taj driver! Ajte ljudi pliz, izgubio sam disketu negdje(negdje je u sobi100%, ali...........) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Ako baš hočeš mogu ti poslati svoju disketu koju sam dobio uz ABIT NF7-S, brijem da bi driver trebali pasati. Ali imaš za skinuti sa neta na ABITovim stranicama, tak da mislim da ti je nepotrebno da uploadam disketu sa driverima. Link: http://www.abit.com.tw/page/en/downl..._TYPE=Socket+A |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
trazi ovdje http://www.siimage.com/ lord, direkt link ne radi nazalost evo mozes direktno snimit ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Riješeno je sa s-ata. Sada novi problem (molim zanemariti moj debilizam) Na starom maxtoru sam imao 2 particije, jedna sa svime, a druga je imala stvari za novi hdd(docs,pics,etc.) I, stavim ja fresh windowse na `cudu i priključim maxtora u nadi da če mi javiti da imam 2OS-a ali nejavlja i prvi starta maxtor.I dobro, probavam ja razne kombinacije, ono master-slave i to i ništa. Nisam se htio više zaj.... i bootam ja preko xp maxtora i na particijskom magičaru deletam prvu particiju , formatiram i prije nego počne snimavati one fajlove u gasim komp(ti inteligencije). Nakon toga očekujem da će bootati `cuda prva ali ne. Opet maxtor(bar mislim) i kaže nekakav error pri pokretanju. Opet isprobavam razne kombinacije i ništa. I, jeli mi netko može pomoći da dođem do tih fajlova sa maxtora?? `cuda radi solo besprijekorno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]() Ako imaš problema sa bootanjem ako imaš 2 fizička diska, onda ti jumperi nisu dobro podešeni. Stavi maste w/ slave na kraj (zadnji priključak) kabela, a slave na predzadnji (jedini preostali) priključak.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Probao, nejde! kako da napravim da s-ata disk prvi boota? Uvijek isto:error starting operating system ...nisam siguran da piše starting ali u tome smislu...... Ako ništa, budem prenjeo fileove sa starog kompa kad kupim napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
U biosu moraš enejblat sata kontroler i izabrat da je frst bootabilni device sata. Ako imaš kontroler na posebnoj kartici (nemaš kontroler na ploči) onda ne znam. Pogledaj ako kartica ima koj jumper
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Igraj se malo u BIOSU-hd0, hd1, ako nemaš da ti se prvi boota SATA moraš staviti prvi SCSI. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|