|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
3D --> CPU na 100%?
dakle, imam sljedecu konfu: AMD 2600+ @2.0 1GB TwinMos Leadtek 6600GT Chieftek 400W ostalo manje - vise nebitno. uglavnom, sve je oke dok nesto radim u winsima ali cim pokrenem nesto sto ima veze sa 3D automatski CPU skoci na 100% i ne pusta, eventualno do 95%. pokusavao sam s raznim verzijama drivera, origigi, omega, NGO... trzanje se malo smanjilo najnovijim driverima ali CPU i dalje divlja. imam u control panelu neku simulaciju 3D koja mi nije na fullscreen pa mogu pratiti zauzece CPU-a. radi se o nekoj piramidi slozenoj od kockica. sve je u redu dok to sve miruje ali cim ispucam kuglu i krenu se razletat te kockice odmah mi CPU skoci na 100%. iskljucim taj program, vrati se na standard, dakle 2-3%. ista stvar je sa MOH:A, COD2, MOH:PA itd itd itd. imam directx 9.0c. na dijagnostici mi ne javlja nikakav problem (dxdiag) ali se ona kocka sa DX logom vrti tolikom brzinom da se pretvara u kuglu. frend ima istu graficku, stavio sam iste postavke kao i on, njemu ne trza, meni trza. doduse, i njemu se ta kocka vrti isto tako brzo, kao da se radi o warp10. help! mda, sve je nedavno cisceno, svi cooleri iako mi steka cooler na northbridgeu... jel moguce da se on pregrijava pa da zato dolazi do tog skoka? pomislio sam i na to ali mi je cudno kako brzo dolazi do tog skoka, ne vjerujem da se moze zagrijati do kriticne temperature u roku 2 sekunde.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovako ta "piramida" ti je Aegia Physix software driver i emulator koji omogućuje da se izvršava napredna fizika u igrama koje je podržavaju, bilo preko proca bilo preko ugrađene Pysix kartice, to đubre zahoga i moj dual core pa si misli zašto ti je cpu na 100% loada... ![]() Btw mislim da je taj engine totalna kretenarija ali eto sve što prodaje novi hardware je dobro za proizvođače igara (i hardwarea naravno) pa eto trpite rajo... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Pa ako ti ne trza vise,nemoj nista vise ni radit,jer,logicno je cim igras MOH:PA...optereti ti proc..Jer znam,i meni je tako bilo na starom A64 3000+,uvijek je bio 90% opterecen...
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
oke, tnx jos jednom onda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas