|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
256sd rama na ct-6btm
Imam jedan keks jednostranog twinmos pc133 256mb cas3 rama i matičnu chaintech ct-6btm koja ima 4 utora za ram, svaki 128mb. Naime, čuo sam dosta primjera da na toj matičnoj radi i jedan keks od 256 megi(kod frenda sam se uvjerio u to ali s drugim ramom, dvostranim), pa me zanima jeli mogu ikako osposobiti matičnu da funkcionira sa ovim ramom, jer ga samo vidi kao 1x128mb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nemam pojma, ali znam da meni radi pa ako želiš možemo se mjenjat. ja imam 2x128MB i trebam 1x256. zg
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kolko se ja sjećam BX bi trebao vidjeti 256 MB po DIMMu ali tako da je 128 mb u jednoj a 128 mb u drugoj banci ... sigurno se igra tako da nabaviš pločicu koja ima 16 keksiju i sa po svake strane njih 8 ...
![]() |
#5 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() moduli ? jedan je hyundai, a drugi noname. oba su 2x8. meni rade savršeno na više različitih ploča, ne izbacuju ni jedan error u memtestu čak ni pri najagresivnijim postavkama na kojima mi se stroj budi.
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa, gdje se možemo naći? Ja bi trebao ionako u zagreb ovaj tjedan pa ti javim koji dan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|