|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem pri instalaciji RED ALERT 2
![]() Skiniuo sam je preko torrenta i u instrukcijama sam nasao ovo: 1. Copy contents of Red Alert Allied Disc to your harddrive (for example: c:\temp\ra2_allied) 2. Extract ra2_allied_crk.zip to that directory (for example: c:\temp\ra2_allied) 3. Run crack_allied.bat in the setup dir (for example: c:\temp\ra2_allied\setup) 4. Delete crack_allied.bat and instructions.txt 5. Burn CD with your favorite software using label: RA1 6. Delete temporary directory (for example: c:\temp\ra2_allied) 7. Install game and copy ra2.exe from your CD to the installed dir (for example: X:\crack\ra2.exe) 8. Enjoy the game ![]() Igra je u rar formatu, al ovog CRK sto pise pod brojem 2 nema nigdje... Isto tako mi nije jasno sta im znaci ovo pod 1. Izgleda mi kao da ja moram vec imat cd od RED ALERT-a... Nije mi jasno ovo sa temp. Pitanje: Dali igru treba instalirat u folder kojeg ti sam napravis i napises temp pa pod folder ra2_allied ili je treba instalirati u temp folder u local setingsima. Naime, koliko sam ja skuzio na ovoj stranici http://fileforums.com/archive/index.php/t-17417.html treba instalirati u taj temp da bi se dobio bat file kojeg ja nikako nemogu dobit... |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|