|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Asus PW201
http://tinyurl.com/yp7o8o danas sam naišao na taj monitor, i čini mi se sasvim ok za lovu kolko dođe... kolko vidim po netu piše da ima P-MVA matricu i kut gledanja 176/176 dvouvim se između njega i Philips 200P7ES, znam da ovaj P. ima S-IPS... jel se isplati dat 900-1000kn više za Philipsa?? dobro bi mi došao koji savjet ![]() Zadnje izmijenjeno od: marq20. 08.11.2007. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
eeee sad ![]() ja bi isao na philipsa radi toga jer ima bolju matricu i nema zvucnike ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
U svakom slučaju ta dva monitora se nemogu direktno uspoređivati. Asus je wide i ima 20"WS AU Optronics P-MVA matricu a Philips 4:3 20" LG.Philips S-IPS matricu. Razlika u cijeni je naravno opravdana, a koji odabrati ovisi o tome za šta ćeš koristiti monitor. U svakom slučaju mislim da je Philips bolji odabir, ali i skuplji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
to je sasvim jasno da se nemogu uspoređivat u potpunosti, nisam ja sad neki super zahtjevni korisnik... uglavnom za sada mislim koristit za igre i net, a photoshop u manjim količinama. baš sam sad čitao da su MVA nešto lošije u igrama od IPS ![]() kod asusa me privlači dobra slika, dobar kut gledanja, podešavanje po visini i dubini, a odbija kamera koju ne mislim koristit a i na netu piše da je jako bagovita, piše da su i zvučnici loši a zvučnike ionako koristim druge dok za Filija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Arhiteh-evo link http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=1955
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Philipsa nisam mogao nigdje nać a ne asusa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
dal P-MVA panel sa sjajnim premazom ima bolje boje od običnog P-MVA?? Zadnje izmijenjeno od: marq20. 10.11.2007. u 04:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|