|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
wireless kartica
poštovani članovi,trebao bih savjet. Trebao bih wireless karticu koja najbolje "hvata" signal,jer mi je ruter dosta daleko(na drugom kraju kuće) i signal je dosta slab sa usb karticom koju sada imam(planet 802.11b/g WL-U356-R). najbolej bi bilo da imam usb wireless karticu ali ako su one pci kartice sa antenom bolje onda molim vas da preporučite koja bi to bila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
imas vec par tema na tu foru dolje,da bolje su pci katrice s antenom,ako nemas para uzmi canyon wf511,a ako imas para onta trazi neku dlink..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Provuci UTP do routera (najbolja opcija)! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
2 LUKAMX:moram te razocarati prijatelju ali ova pci kartica od d linka nije nista bolja od usb sticka.cak začuđujuće još slabije hvata..... ali ramišljam o izradi kantene,samo me jedna stvar zanima i nee kužim ju.. Kada se napravi kantena sa N konektorom kako se on spaja pobogu?na izlaz od antene na pci kartici?pitam jer je na izlazu od antene na pci kartici maleni konektor,koji nije ni približno velik recimo N konektoru....kako onda to riješiti?NIgdje nema slika kako i gdje se spaja ta kantena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
to mislim da se radi o pigtailu, javi mi se na PP molim te, imam jos informacija o tome a i meni treba informacija, pozdrav.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ovako, poslušaj Srkyja, provuci UTP, a ako ne ide, onda ovako... Napravi kantenu... Samo neznam koliko ce to radit... Kantena s N konektorom se uključi na pigtail, a pigtail na RPSMA konektor na kartici... www.optimum-online.hr... naručuj preko weba, kad odeš u tu trgovinu... ma bolje da ti ne pricam, ekipa koja radi tamo je totalno neobrazovana tako da... ![]() Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|