|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Molim Pomoc !
Radi se o prijenosu ADSL a do moje kuce ,posto ja nemam OPTICKU vidljivost a 500 m dalje ima .Pitanje je kako s cime ? s pocetne TOCKE ADSL a uredjaj D-Link WLAN ,prebaciti signal na 1 lokaciju pa na drugu . Evo karta kako to odprilike izgleda! Ja sad znaci imam DSL na 2,5 KM i D-Link SDL Router Wlan , AP D-link DWL 2100AP to je sto momentalno imam od opreme! Zanima me sta mi je jos potrebno od opreme da bi to sve radilo.? Evo karta kako to izgleda!: http://img221.imageshack.us/img221/3...ta1copyxe8.jpg Hvala na svakom savjetu! POZDRAV ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Izvod iz pravila: "Prije postavljanja nove teme provjerite dotadašnje poruke (Opcija: traži) kako bi bili sigurni da odgovor na vaše pitanje nije već napisan. Nakon toga postavite pitanje na odgovarajućem dijelu foruma s osnovnim podacima o problemu ili upitu. Imenujte svoje teme smisleno i detaljno tako da se već iz subjecta teme može vidjeti o čemu se radi: npr. „Abit NF7 SL problem sa SATA diskovima“. Ako ti nitko ne odgovori - nemoj se čuditi. Malo mašte kod naslova teme ne bi škodilo, a ni smisleniji opis problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|