|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
brzina rama na d865perl i agp aperature size
Imam D865PERL plocu i corsair vs 512mb ddr400 rame i u cpu-z mi pise da rami rade na 200mHz,jel to normalno? kaj nebi treblai radit na 400mHz? uskoro planiram kupit dodatne rame(da sve skupa imam 2 GB),dal da kupim jos tih il neke druge? kaj je agp aperature size? max mi je 256 mb.. trenutno imam radeon 9600pro sa 256mb rama,a uskoro cu uzet radeon x1950pro sa 512 rama(od frenda za manje pare,inace bi uzo 256 mb verziju),kaj ce mi maticna onda moc koristit samo 256 od 512 rama od graficke ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
200x2=400mhz (double data rate - DDR) Jasno? Agp aperture size ti nema veze sa memorijom na grafi. Ukratko u svakom slucaju ostavi na 128mmb.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
AGP Aperture Size je količina "glavnog" RAM-a dostupnog grafičkoj kartici, kako bi si ona pomogla tijekom obrađivanja tekstura itd. Nemoj joj dati ispod 128 MB, oko 256 MB bi bilo sasvim uredu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
oke,fala na objasnjenju! |
![]() |
![]() |
|